РУСИЈА СПРЕМА ОСВЕТУ: Коначно се зна, непријатељ је готов! Све је изашло на видело! ЕВО КО ХОЋЕ ДА СРУШИ ПУТИНА

RUSIJA SPREMA OSVETU: Konačno se zna, neprijatelj je gotov! Sve je izašlo na videlo! EVO KO HOĆE DA SRUŠI PUTINA

5 avgusta 2019

Rusko Ministarstvo spoljnih poslova uputiće zvaničan protest Vašingtonu i Berlinu zbog mešanja diplomata te dve zemlje u unutrašnju politiku Rusije, a povodom neprijavljenog skupa u Moskvi održanog 3. avgusta, izjavila je večeras portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Ona je to rekla u intervjuu podsetivši da je američka ambasada na društvenim mrežama objavila detaljnu putanju subotnjeg skupa, dajući plan bukvalno svakog minuta sa pozivom da se izbegava povorka.– Ali, kako razumemo, 90 odsto informacija je upravo pozivalo ljude da se pridruže ovom događaju – rekla je Zaharova.

Nakon toga, istakla je ona, američka ambasada je počela aktivno da komentariše rezultate nedozvoljenog skupa.

– Kao što znate ništa ne može da se izbriše sa interneta. Zvanično ćemo podneti sve dokaze američkoj ambasadi i ne samo ambasadi. Mislim da će se američko rukovodstvo iznenaditi kada vidi kako se njihove diplomate mešaju u unutrašnje poslove Rusije. Tim pre što je američko rukovodstvo više puta tražilo od Rusije da se suzdrži od mešanja u američke unutrašnje poslove. Čini mi se da bi ovde trebalo da postoji paritet – rekla je Zaharova.

Zaharova je ocenila i da se pored zapadnih diplomata i pojedini mediji mešaju u unutrašnju politiku Rusije, ističući da je nemački Dojče vele među njima.– Smatram da je to fenomenalni propust zapadnih medija i novinara kada “Dojče vele“ na ruskom objavljuje poziv “Moskovljani, izađite“, “Moskvo, izađi“. Upravo tako – antinovinarski – oni prenose šta se dešava u našoj zemlji…Na žalost moraćemo da obavestimo nemačku stranu jer se kanal finansira iz državnog budžeta, o tome šta nas brine i praktičnim koracima koje ćemo preduzeti – rekla je ona.

(Tanjug)

KOMENTARI7 komentara

 1. Beli Orao says:

  Davno ste trebali i jedne i druge poslati kući i to kompletnu postavu !!! Vidjeli ste šta ameru uradiše sa vašim ambasadama , upadoše sve istjeraše napolje i zaplijeniše sve u zgradi !!! I niste ništa naučili ???!!!

 2. persida says:

  Rusi vole da ispravljaju krivu Drinu, nema tu rezultata, dok se ne baci nek zesca bombica na zapadne kretene.

 3. Kosovac says:

  Rusi su svoj oštar protestni stav doveli do savršenstva….. Ovo sa Dojče Wele mi liči na ono jagnje iz priče, koje se ubi objašnjavajući vuku da mu ne zagađuje vodu zato što je ono nizvodno. Pa ne znamo da li je jagnje glupo, ili je demokratsko.

 4. Miroslav says:

  Ha, ha, hoce da sruse Putina, a ne mogu Madura. Narocito je smesna Evropa, koja u ozbiljnom sukobu sa Rusijom ne bi izdrzala ni celo pre podne..

 5. kwaka says:

  "Čini mi se da bi ovde trebalo da postoji paritet – rekla je Zaharova." Stvarno smjesno. Cini mi se da bi vi trebali da radite svoj posao i sve ih protjerate iz Rusije i drmnete sankcije na..... recimo svemirske rakete. Pa nek vise gore u svemiru ko brabonjci gledajuci kad ce im sagraditi novu generaciju raketa sa zemlje da ih skinu. A i to dolazi uskoro tako da nemate puno vremena prije nego sto vas sutnu iz stanice.

 6. Za Srbiju says:

  Nisam znao da je i Rusija, banana država.

 7. test01 says:

  Malo sam zbunjen - pa zar to nisu ruski `partneri` koji im vec godinama rade o glavi? Pa ne radi se to tako sa `prijateljima`- das im prst otkinu ti ruku!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *