РУСИЈА СПРЕМНА ДА ПОМОГНЕ СРБИЈИ! Спрема ли се велика сарадња?

RUSIJA SPREMNA DA POMOGNE SRBIJI! Sprema li se velika saradnja?

16 avgusta 2023

Rusija je spremna da sarađuje sa Srbijom po svim pitanjima koja je interesuju u oblasti vojno-tehničke saradnje, saopštio je šef Federalne službe za vojno-tehničku saradnju Dmitrij Šugajev.

„Srbija je takođe bila i ostaje pouzdan strateški saveznik Rusije na evropskom kontinentu. I uvek smo spremni da pomognemo ovoj prijateljskoj zemlji u izgradnji modernih visokomobilnih oružanih snaga. Spremni smo da sarađujemo po svim pitanjima od interesa za srpsku stranu“, rekao je on na forumu „Armija-2023”.

Prema njegovim rečima, svi primerci ruske vojne tehnike su traženi na tržištu.

„U slučaju interesovanja jednog ili drugog stranog kupca, spremni smo za saradnju“, zaključio je Šugajev.

KOMENTARI3 komentara

  1. Gagi says:

    Sta ce nama Ruska pomoc. Mi smo vec 48-e zauzeli nas zivotni smer i tu vise nema dileme. Sva deca su nam na zapadnim univerzitetima, basnoslovne nekretnine takodje kao i bankovni racuni. Druga Jugoslavija je i stvorena kao zapadna kolonija koja ce se protekom vremena utopiti u veliko evropsko katolicko carstvo. Zar nije vidljivo da svi idu tim putem, pocev od Triglava pa sve do Prokletija. Sta ce nama nacionalna sloboda, sta sa njom da radimo, da se uz pomoc Rusa bijemo da je sacuvamo a i ovako nam je predivno. Nikada se nije zivelo bolje, drzava nesebicno uzima kredite i finansira manjine i razne pokrete koji izginuse da nam svima bude bolje. Svi oni koji su se nekada borili i ginuli za ovu slobodnu drzavu, vidi se da nisu bili u pravu. Za zivot uopste nije vazno cija je drzava, i ovako je zivot kratak i nije vecan. Kakve veze ima da li zivimo u siptarskoj ili kurvatskoj drzavi, da li je drzava komunisticka ili katolicka, ZIVOT PRE SVEGA jer je jedan.

  2. Beli Orao says:

    Neće to Vučić on voli potanjajuću evrorupi!

  3. SlavenoSerbija says:

    BILO i BIĆE .

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *