„РУСИЈА ТРЕБА ДА ЗАУЗМЕ ПРЕСТОНИЦУ“: Украјинци кивни на Зеленског – Одустаните, ништа вам неће помоћи да победите у овом сукобу

„RUSIJA TREBA DA ZAUZME PRESTONICU“: Ukrajinci kivni na Zelenskog – Odustanite, ništa vam neće pomoći da pobedite u ovom sukobu

13 maja 2024

KORISNICI društvene mreže Iks kritikovali su ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog zbog njegovih pritužbi na događaje u blizini Harkova i savetovali mu da preda grad.

– Već mesecima koristite Harkov i obližnja sela da ispaljujete projektile na civile u Belgorodu. Odustanite od toga (Harkova), nikakva podrška Zapada i politička korupcija neće vam pomoći da pobedite u ovom sukobu – obratio se korisnik pod imenom Liberum Orationem šefu kijevskog režima.„Ovo nije naš problem“, „Rusija treba da zauzme prestonicu“, samo su neki od komentara.

Rusko vojno osoblje grupe snaga Sever napredovalo je u dubinu neprijateljske odbrane u roku od 24 sata i oslobodilo Gatišće, Krasnoje, Morohovec i Olejnikovo u oblasti Harkov, saopštilo je u nedelju Ministarstvo odbrane.

Dan ranije su u istom rejonu oslobođene Borisovka, Ogurcovo, Pletenevka, Pilnaja i Strelečja.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Beli Orao says:

    Dignite pobunu Ukrajinci , ubijte Zelenskom i njegove dželate , oslobodite zemlju of fašista i spojite se sa Rusijom gdje i pripadate!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *