РУСИЈА УПОЗОРАВА: Европи прети катастрофа!

RUSIJA UPOZORAVA: Evropi preti katastrofa!

7 maja 2024

Oružje, koje je Zapad poslao Ukrajini, već je preplavilo crno tržište, a to će dovesti do katastrofalnih posledica po Evropu, izjavila je portparol Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.

„Niko ne zna gde i koliko tog oružja šalje kijevski režim, jer se ono već pojavljuje u raznim delovima sveta, između ostalog i na teritoriji zapadne Evrope“, saopštila je Zaharova za ruske medije.Kako je istakla, već sada se ekstremisti pod maskom izbeglica kreću po evropskim zemljama sa oružjem koje su isporučile zapadne zemlje.

„Zar London ne shvata da to isto oružje koje je već preplavilo crna tržišta raznih kontinenata, koje su isporučivale SAD, Velika Britanija i druge zapadne zemlje i da ti isti ekstremisti, koji su pod maskom ukrajinskih izbeglica i raseljenih lica preplavili zemlje NATO i zapadne Evrope – zar oni zaista misle da to neće dovesti zapadnu Evropu i NATO u celini do katastrofalnih posledica? Varaju se ako tako misle“, poručila je Zaharova.

Prethodno je šef diplomatije EU Žozep Borelj rekao je da da bi se bez zapadne pomoći sukob u Ukrajini završio „za dve nedelje“.

Rusija smatra da isporuke oružja Ukrajini ometaju rešavanje konflikta, te da direktno uvlače zemlje NATO u sukob.

KOMENTARIJedan komentar

  1. M says:

    Uz podršku i učešće u Ukrajinskom ratu odnosno ugrožavanju-provociranju atomske velesile Rusije i uz prihvaćanje miliona migranata,EUropa bi mogla podijeliti oružje-municiju i svojim građanima ali to ne čini,naprotiv te mlade militantne migrante besplatno drži na stanu i hrani,financijski ih pomaže i još ih vojno obučava u vojnim centrima! Daklen,to sve čini namjerno,sama sebi kopa grob za samoubojstvo,i to sve ne vidi nego čak svemu tome i plješće!Što je šuplja računica vrhuške i debilizam masa!Ili kratko rečeno-vaganje i Sud čovječanstvu i svakome čovjeku!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *