РУСИЈА УПОЗОРИЛА „ВРУЋЕ ГЛАВЕ“ ИЗ АМЕРИКЕ: „Не тим путем, биће катастрофе…“

RUSIJA UPOZORILA „VRUĆE GLAVE“ IZ AMERIKE: „Ne tim putem, biće katastrofe…“

9 januara 2019

Rusija upozorava „vruće glave“ u SAD na vojni scenario u Venecueli, rekao je zamenik šefa diplomatije Rusije Sergej Rjabkov.

„Sa zabrinutošću gledam na pokušaje SAD da konsoliduju antičaveski pokret (protiv Venecuele) od država Latinske Amerike. To je zabrinjavajuća tendencija“, rekao je Rjabkov, a prenosi Sputnjik.„Bez obzira na borbu protiv vlasti u Karakasu, čak i Vlade u Latinskoj Americi, koje su najveći kritičari Karakasa, isključuju opciju vojne intervencije u Venecueli. Pokušaj upotrebe vojne sile imao bi katastrofalni razvoj“, dodao je on.

„Upozoravamo vruće glave u Vašingtonu da ne kreću tim putem“, zaključio je on.

Američki predsednik Donald Tramp je izjavljivao ranije da je „vojna opcija“ u slučaju Venecuele i dalje na stolu. Trampova administracija je do sada uvela nekoliko rundi sankcija protiv Venecuele.

KOMENTARI6 komentara

 1. Velika Metla says:

  Te se usijane glave MORAJU tući tamo gde su,u naci-americi,jer se zmija bije u glavu!

 2. A akoM says:

  A što mogu Rusija i Kina protiv USA u južnoj Americi?!?Ništa ozbiljno!

  • Bole says:

   Videcemo. Pred nama je.

 3. opet ja says:

  Ne lupaj. Kina i Rusija su uložile ogromne pare u biznis sa Venecuelom, a USA ih neće napasti jer Venecuela ima 30 Su-30 lovaca bombardera i sisteme S-300. Svi znamo da zapdne barabe smeju da napadnu samo slabe i male. Opcija je da nekako nahuškaju okolne države uz petu kolonu pa da se umešaju na kraju.

 4. A akoM says:

  Kad bi Brazil ili Argentina bili glupi kao Ukrajina,onda bi preuzeli A-rakete ili tehnologiju toga od Rusa,i tako parirali iz južne Amerike kontra USA,jače nego bi to mogli Rusija i Kina u južnoj Americi!Ali,Brazil i Argentina nisu tako glupi kao Ukrajina,da budu A-meta za USA!A i pitanje je dal' bi USA uopće i dozvolili instaliranje tih A-raketa u Brazil,Argentinu ili bilo gdje u južnoj Americi!

 5. A akoM says:

  Kad bi neka država južne Amerike,primila na svoje tlo Ruske A-rakete,ili avione s A-raketama,onda bi isti tren postala legitimna meta USA A-raketa!Toliko glupe države u južnoj Americi nema!A USA bi to vjerovatno i spriječila,na ovaj ili onaj način!USA nije Rusija,da dozvoli grupiranje protivničkih A-raketa u svom dvorištu,tko ne vjeruje neka proba!Ako uspije-bravo!Ali ne vjerujem u to!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *