РУСИЈА УЗВРАТИЛА УДАРАЦ! Жесток потез Москве

РУСИЈА УЗВРАТИЛА УДАРАЦ! Жесток потез Москве

2 октобра 2022

Руска Влада увела је забрану друмског транспорта робе по територији земље за компаније из земаља које су увеле транспортна ограничења против Русије. Указ је потписао премијер Михаил Мишустин.

Забрана се односи на земље-чланице Европске уније, Велику Британију, Норвешку и Украјину.Како је прецизирано у документу, забрана се уводи као одговор на ограничења које су те земље увеле држављанима Русије и руским правним лицима у сфери међународног друмског транспорта робе.

Указ ступа на снагу 10. октобра и важиће до 31. децембра ове године.

Влада је такође утврдила списак робе која ће бити изузета од санкција – реч је о различитим врстама хране, лековима, производима од пластике.

Како је саопштило Министарство саобраћаја Русије. „и даље ће се испоручивати роба друмским транспортом из непријатељских земаља преко територије Русије до крајњих прималаца“.

„У том циљу, роба из страних возила претовараће се (или ће се закачити полуприколица) на руска и белоруска транспортна средства у царинским испоставама на пограничним подручјима у Псковској, Калињинградској, Лењинградској и Мурманској области, Републици Карелији и Санкт Петербургу“, појашњава се у документу.

KOMENTARI2 коментара

  1. Petrovgrad says:

    Šta su očekivali da ih dočekaju sa cvećem na Moskovskim ulicama, kao Hrvati Nemce u Zagrebu 1941. NATO ne može poraziti Rusiju. Svet se budi protiv NATO nacizma.

  2. Volodimir Gownarsky says:

    Bezobrazni Rusi, pa oni RECIPROČNO vraćaju Britancima, pa to nije pošteno 😁

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u