„РУСИЈА ВОДИ СВЕТИ РАТ ПРОТИВ ЂАВОЛА!“ Путинов човек открио шта се дешава у Европи (ВИДЕО)

„RUSIJA VODI SVETI RAT PROTIV ĐAVOLA!“ Putinov čovek otkrio šta se dešava u Evropi (VIDEO)

7 novembra 2022

„Ruske snage vode sveti rat protiv antihrista“, tvrdi Putinov saveznik Aleksandar Dugin.

U intervjuu za rusku državnu televiziju, koji su podelili mediji, Dugin, čija je ćerka Darja Dugina ubijena u atentatu u avgustu, rekao je da se slaže sa komentarima čečenskog ratnog komandanta Kadirova, koji je pozvao na „desotonizacije“ u Ukrajini.„To je sveta bitka protiv sotonskog Zapada! Da, to je pravoslavna bitka, poslednja apokaliptična bitka pravoslavne hršćanske Rusije, svete Rusije, protiv antihrista“, rekao je Dugin.

„To je smisao ove specijalne vojne operacije“, rekao je.

(Index.hr)

KOMENTARI6 komentara

 1. Abu Sodom Abu Gomor says:

  Nema to nikakve veze sa pravoslavljem nego sa ruskim bogatstvom i lopovskom mentalitetom zapadnih parazita-neljudi-zombija.

 2. Gagi says:

  Muslimani imaju zavidan verski poredak. Pravoslavci danas ginu za njihov moralni autoritet koji ce uskoro da zavlada vecim delom sveta. Stvar je prosta, ljudi znaju sta hoce za razliku od nas hriscana koji smo veru zamenili materijalizmom. Lazna (stampana) vrednost mora da propadne jer nije vrednost, njihova moralna sustina ostaje. Danasnja zapadna civilizacijska propada jer se Vatikan odrekao duha i postao turisticka organizacija. Srebrenjaci su im najbitniji, zbog njih su se odrekli duha. Sada su duhovno ranjivi i napadaju njima najblize, valjada im je to vekovna ustaljena praksa kada su u krizi. Da se "istresu" na najblizem ko god da je, da prebiju dete u komsiluku. Muhamed ce vam doci glave, NE hriscani pravoslavci na celu sa Isusom. Necete pobediti Muhameda ako i ceo Balkan pokatolicite, to je samo hir a NE pobeda. Ako je pameti u Srba, necemo vise na sablju sa muslimanima zbog vasih smrdljivih i uranijumski pokvarenih guzica. Mi Srbi slavimo tesku nacionalnu zrtvu, Kosovski boj. Zbog vas laznih "hriscana" katolika zbog kojih smo izginuli, treba TO nacionalno preispitati sta i zbog koga to slavimo.

  • Za Srbiju says:

   Vatikan je napustio Boga u 11. veku i prihvatio demone. To je bio razlaz sa istočnom crkvom. Tada je krenula demonizacija zapadnog sveta. Ovo je samo finale. Vreme razrešenja.

 3. 1389 says:

  Ništa pogrešio nije...

 4. Istina says:

  Fsb da nadje zlocince sto su ubili Duginovu cerku kao i nalogodavce i bez milosti ih pobiti.

  • Jedan tamo... says:

   Šta bi Crnogorci rekli - "to ti je završeno". Bez larme i kamera, nadam se i veoma brutalno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *