Русија води жестоку борбу за Косово!

Rusija vodi žestoku borbu za Kosovo!

24 oktobra 2015

Vladimir Putin– Rusija vodi „žestoku diplomatsku bitku“ u nastojanju da spreči prijem Kosova u Unesko, tvrdi lider Srpske narodne partije Nenad Popović, komentarišući glasanje u Izvršnom savetu Uneska povodom predloga Albanije i grupe država za prijem Kosova u tu organizaciju.

Povodom stava Rusije i drugih zemalja koje su u Parizu na Izvršnom savetu Uneska glasale protiv predloga Albanije i grupe država za prijem Kosova u ovu organizaciju, Popović je za rusku agenciju Tas s rekao da se pravim prijateljima mogu nazvati samo zemlje koje nam, kako je kazao, nude istinsku podršku u odbrani vitalnih srpskih nacionalnih i državnih interesa.

Popović je za Tas s kazao da je Rusija bila uz Srbiju u najtežim periodima u istoriji, kao što su Prvi i Drugi svetski rat, ratovi u bivšoj Jugoslaviji devedesetih godina prošlog veka, a, takođe, je stavila veto na nedavni britanski predlog rezolucije o Srebrenici.

KOMENTARI7 komentara

 1. Slavica Jovanovic says:

  TRAJNO ZABRANITI CRNOGORCIMA DA BUDU RUKOVODEĆI KADROVI U SRBIJI http://www.peticije24.com/128180

 2. Lady Gaga says:

  SLAVICE, CRNOGORCISU SRBI I EVO OVIH DA NA RUŠE MILA TURČINA.

 3. mija says:

  Neće im uši otpasti ako se malo odmore od rukovodjenja. I crnogorski kadrovi u sudstvu bi mogli malo da predahnu.

 4. mija says:

  Divno je znati da nismo sami protiv svih, da je nekom stalo do nas. Živela bratska Rusija!

 5. Meri says:

  Nisu nama vodeći problem crnogorski kadrovi u Srbiji nego kojekavi srpski političari i nazovi srpski kadrovi u Srbiji. Poštovani Vladimir Putin ako želi da nam sačuva Kosovo treba dobro da prekontroliše i ove srpske političare i njihove prijatelje u svetu šta zapravo rade.

 6. mija says:

  Ako i nisu problem nek se malo odmore. To ništa ne boli.

 7. miroslav says:

  Nenade Popovicu,ta prica ne pije vodu.Ja jesam najpre srbin i rusofil ali glup nisam.Plavi slemovi ce cuvati svetinje kad to sami nismo bili u stanju.Komunizam nas je uzeo bezmalo sve.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *