РУСИЈА ЗАДАЛА ТЕЖАК УДАРАЦ ТУРСКОЈ – БРУТАЛНО БОМБАРДОВАЊЕ, МНОГО ЖРТАВА! Руси уништили турски тренинг камп!

РУСИЈА ЗАДАЛА ТЕЖАК УДАРАЦ ТУРСКОЈ – БРУТАЛНО БОМБАРДОВАЊЕ, МНОГО ЖРТАВА! Руси уништили турски тренинг камп!

26 октобра 2020

РУСКЕ ваздухопловне снаге послале су снажну поруку милитантима које подржавају Турци на северу Сирије у понедељак, када су њихови ратни авиони уништили читав камп за обуку у провинцији Идлиб.Према извору са терена у суседној Латакији, руске ваздушно-космичке снаге снажно су гађале камп за обуку који је припадао милитантној групи коју подржавају Турци у близини града Салкин у северном Идлибу.

Извор је рекао да је, на основу раних извештаја, руски напад ликвидирао и ранио више од 100 милитаната које подржавају Турци, док је такође уништио цео камп за обуку у близини турске границе у гувернорати Идлиб.

Фотографије које је објавила новинска агенција Ана већ су показале нека разарања од руског напада, укључујући директне ударе на положаје милитаната које подржавају Турци.

Подсетимо, руске оружане снаге извршиле су у петак увече разорни напад на налазишта нафте милитаната у северном делу провинције Алепо.

Видео-снимак објављен након напада руске војске показао је разарања која су проузрокована гађањем милитантних нафтних налазишта, укључујући њихове танкере, који се користе за кријумчарење нафте у суседну Турску.

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Avangard-Kinzal says:

    Bravissimo, congradulations !!! 😏😚🤣🤣🤣

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u