РУСИЈА ЗГРОЗИЛА ЗАПАД, „ПОСЕЈДОН“ ЈЕ УЛТИМАТИВНО ОРУЖЈЕ! СВИ СЕ НАДАЈУ ДА ГА ПУТИН НИKАД НЕЋЕ УПОТРЕБИТИ! Бивши обавештајац изнео шокантне тврдње

RUSIJA ZGROZILA ZAPAD, „POSEJDON“ JE ULTIMATIVNO ORUŽJE! SVI SE NADAJU DA GA PUTIN NIKAD NEĆE UPOTREBITI! Bivši obaveštajac izneo šokantne tvrdnje

1 oktobra 2022

Tvrdnje zapadnih stručnjaka o potencijalu nove ruske podmornice „Arktur”, kao „ubice gradova” je zakasnelo, jer ruska mornarica već poseduje podvodno naoružanje sa sličnim potencijalom. Ovo je izjavio vojni ekspert Jakov Kedmi.„Podmornica „Posejdon“ sa vođenim vozilom i nuklearnim motorom, sposobna je da zaroni do super-dubina od 1000 metara. Podmornica razvija brzinu do 200 km na sat, i već je u upotrebi u mornarici“, rekao je stručnjak.

„Prema nezvaničnim podacima, „Posejdon“ može da nosi nuklearno punjenje do dva megatona. Poređenja radi, SAD su bacile bombu od 14-15 kilotona na Hirošimu. Bojeve glave američkih interkontinentalnih balističkih projektila „Minuteman III“ nose od 500-700 kilotona. A Posejdon ima samo jedno punjenje od dve megatone, i to izaziva užas zapadnih stručnjaka.“, naglasio je analitičar.

Analize zapadnih stručnjaka o „Arkturu“ Kedmi smatra preuranjenim, pošto je projekat tek u razvoju, rezimirao je stručnjak.

KOMENTARI8 komentara

 1. mister x says:

  kada ostanu bez ohajo podmornica ,zna se...

 2. Kulak says:

  Na Zagreb!

  • rade says:

   Ja se nadam da hoce.

 3. milorad5 says:

  ruska obala je takodje niska nije baš pametno da upotrebe to oružje jer i merikanci imaju istu stvar samo što je na podmnornicma i nije autonomna mašina sudnjeg dana.Ako je to orudje predvidjenjo kao odmazda onda garanutje rusima potpuno uništenje protivnika u kombinaciji sa klasičnim bojevim glavama.Nije mi jasno kako amerikanci misle da spreče ruse ako ovi reše da bace bombe na njihove vazale i tako naprave sanitarni kordon od razorenih radioaktivnih država made in HAITI na prilazu rusiji.Ne napada rusiju američka pešadija,amerikanaca u ukrajini ima samo u tragovima,ali zato je poljaka i ostalog otpada na hiljade.Baš me zanima da li će "plemenito jezgro " NATO pakta da mrdne prstom kad recimo poljska koja je već u otvorenom ratu sa rusijom izgori kao šibica,i koliko će posle toga razne satelitske NATO despotije, tipa gruzija, da budu zaintresovane za prijem u NATO i napad na rusiju:)Anglosaxoncima je isporučena jasna poruka da će biti pre svega oni ciljano gadjani u svim svojim "dominionima" po svetu i u metropoli i da će kao nacionalana i jezička grupacija na svetu biti sigurno ISTREBLJENI do poslednjeg ako krenu u rat protiv rusa.Ovo je upravo takav sukob u kome za sad anglosaxonska imperija korisit tudje ruke da ubija ruse ali sad kad rusi počiste najamnike videćemo šta će dalje biti i koliko oni stvarno imaju hrabrosti da se upuste u direktan nuk. rat sa rusijom.Mada ja zaista mislim da rusi treba NJIH da udare odmah i decidno,jer zaista imaju stratešku prednost bez presedana dosada,nad tom opasnom osvajačkom alijansom predatora.Stvari su postale zaista guste i opasne i nuk.genocid lebdi u vazduhu a poljacima NEMA SPASA.Posle miniranja gasovoda koje su oni uradili da bi uvukli direktno NATO u rat oni će biti sigurno nuklearno spaljeni od strane rusa,sad je to samo pitanje procene i strateškog momenta koji će rusi izbrati da ih počiste kao organizovanu državu i neprijateljsku vojnu silu na svojim granicama sa kojom su već u ratu.Kada se to desi ,svaki i najmanji pokret NATO-a će izazvato sekundarni udar pune snage po svim članicama neslektivno i ubilački.Svi koji misle da spasavaju glavu ovo im je zadnji momenat da napuste tu organizaciju koja služi isključivo anglosaksoncima kao udarna nadnacionalna kolonijalna pesnica.Neka ostanu sami u tom paktu i snose sami posledice svojih imperijalnih maštanja.Najkasanije do proleća svi ostali imaju vremena da razmisle os svojim namerama prioritetima i CENI učešća u NATO paktu u ovom trenutku.Kada počne haos biće KASNO i neće biti vremena za POLITIĆKE odluke i UZMAK.

 4. persida says:

  Kedmi je bivsi Mosadovac koji se razume u oruzje koliko i neka baba u softvere. Ovo o cemu on govori su drzavne tajne, a on o tome moze samo da nagadja. Svakakve budale dobijaju prostor u medijima.

 5. Petrovgrad says:

  Ameri su bacili dve atomke na Japan, tone napalm bombi sa fosforom na Koreju i Vijetnam, nikome nšta. Sada se čudite što Putin hoće da uradi slično. Mene ne bi iznenadilo. Neće dozvoliti da mu pridju na granici sa tenkovima i višecevnim bacačima, pa da seli Moskvu preko Urala.

 6. V.D. Raka says:

  To nije ništa. Srbija ima podmornicu koja postiže 500 km/čas a može i da leti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *