РУСИЈА: Злато Венецуеле није код нас

RUSIJA: Zlato Venecuele nije kod nas

31 januara 2019

Guvernerka Centralne banke Rusije Elvira Nabiulina odbacila je pisanja nekih medija da Venecuela čuva zlatne rezerve u Rusiji.

„To nije istina“, odgovorila je Nibuilina na pitanje novinara da li se u Rusiji nalazi zlato Venecuele.Podsetimo, na Tviter nalogu Nacionalnog parlamenta Venecuele poslanik Gera je napisano 29. januara da ima informacije od činovnika Centralne banke Venecuele da je iz Moskve stigao avion koji treba da izveze iz zemlje 20 tona zlata. Portparol predsednika Rusije Dmitrij Peskov kasnije je negirao ove navode.

Mediji su pisali i da se u Centralnoj banci Rusije nalazilo oko 30 tona zlata koje pripada Venecueli. Međutim, ono je moglo biti prebačeno u Dubai, gde je bilo prodato, a novac poslat u Karakas.

KOMENTARI2 komentara

  1. test01 says:

    Opet lazna propaganda zapada. Zlato Venecuele se nalazi u UK i oni su ODBILI da im vrate to zlato. Sada ova amaricka marioneta preuzima svo bogastvo Venecuele u inostranstvu i zapad ga priznaje i podrzava - znaci zlato ce nestati KAO sto je nestalo i zlato iz UKRAJINE ! Pljacka pred ocima celog sveta, posebno mi se britanci gade !!!!

  2. Kulak says:

    Šteta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *