РУСИЈА ЗВАНИЧНО САОПШТИЛА: „Србијо, хвала што нам нисте увели санкције!“

RUSIJA ZVANIČNO SAOPŠTILA: „Srbijo, hvala što nam niste uveli sankcije!“

30 juna 2016

1448714988sergey-naryshkin 4Predsednik ruske Državne Dume Sergej Nariškin razgovarao je danas u Moskvi sa predsednicom skupštine Srbije Majom Gojković i tom prilikom poručio da Moskva ceni činjenicu da se Srbija nije pridružila sankcijama koje je EU uvela Rusiji.

„Veliki značaj posvećujemo produbljavanju višestruke saradnje sa našim srpskim partnerima. Veoma cenimo principijelan stav Beograda kada je reč o antiruskim sankcijama koje je uvela EU“, rekao je Nariškin na sastanku sa Gojkovićevom koja učestvuje na Generalnoj skupštini parlamentarne skupštine Crnomorske ekonomske saradnje (PS CES).

Kako je dodao, Moskva je svesna ogromnog pritiska koji Vašington i Brisel vrše na Beograd po tom pitanju prenosi Tass.

Prema njegovim rečima, važno je da političko rukovodstvo i građani Srbije razumeju da je takav stav o evropskim sankcijama (Rusiji), odnosno odbijanje da se pridruže tim koracima, potpuno u skladu sa nacionalnim interesima Srbije i njenog naroda.

KOMENTARI11 komentara

 1. Baja says:

  Srbijo , hvala sto nam cesete guzu iznutra hahahajahaga

  • n.n says:

   Baja olizes nam jaja. Hahaha

  • japaja says:

   Hvala tebi sto mi ga drkas i sisas

  • rema says:

   Baja utera ti konjina do jaja!

  • Batina says:

   Baja, utera ti slon do jaja.

 2. dr says:

  Baja vi koji ste razvalili dupe Helmuta Kola uvlaceći se uz pesmu "danke dojčland" trebalo bi da ćutite. Ionako cela EU smrdi na rvate tojest na dupe Kola. Rusi Srbe nazivaju braćom, jel postoji veća cast jednom malom narodu od svetske velesile? Vas nemci preziru dzabe im se uvlacite.

  • milan says:

   Rece sve dr.says, nema sta da se dometne!

   • Batina says:

    Da, ali ima sta da im (usrasama)se umetne.

 3. Markoman says:

  mali bajo-srajo polizes nam jajo! Onog dana kad su Hrvatijanci ušli u EU, toj tvorevini je potpisana smrtna presuda.Historija nas uči da svaka tvorevina u koju uđu Hrvatijanci obavezno propada.Hrvatijanci svojim šovinizmom,mržnjom,lopovlukom i neizlječivim kompleksima izmišljene nacije sve uništavaju.

 4. mladic says:

  e rusu dragi kom verujes komunjarama titinim tito sjeba staljina i tebe ce vucic i dacic komunjare nemaju dusu ni boga nema ote ljubavi nista pisi propalo vucic salje vojsku u mirovljake a tamo oblace se u borbeno odelo odese u nato pakt za mir nato je osvojo srbiju i u srbiji

 5. Baja says:

  Volim vase zene i seke!!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *