„РУСИЈУ У УКРАЈИНИ НИКО НЕ МОЖЕ ДА ЗАУСТАВИ“

„RUSIJU U UKRAJINI NIKO NE MOŽE DA ZAUSTAVI“

22 juna 2024

SUKOB Rusije sa Zapadom mnogo je važniji od rusko-ukrajinskog rata, a svet posmatra zbivanja na glavnom frontu kako bi se na vreme pridružio pobedniku – ocenio je Oleg Carjov, poznati ruski političar, bivši poslanik Vrhovne rade i bivši predsednik parlamenta Novorosije.

Prema njegovim rečima, postoje dva modela – svet u kome vladaju interesi SAD i model jednakosti koji predlažu Rusija i Kina.„Zato je glavno pitanje ko će na kraju voditi svet. Odnosno: hoće li dominirati model koji predlažu Kina i Ruska Federacija, koji podrazumeva da su sve zemlje ravnopravni partneri, ili će Sjedinjene Države nastaviti da i dalje, gde god žele, izvode državne udare i da intervenišu trupama.

– U Vašingtonu su – naveo je Carjov – svesni da su u cajtnotu i će svaki sledeći potez za njih biti gori. Oni bi već sada pristali na predlog Vladimira Putina o Ukrajini, ali na to ne mogu da pristanu.

I zaključio: „I Amerikanci i Zelenski odlažu donošenje odluke. U svakom slučaju, strateška pobeda će pripasti Rusiji, jer je ona u pulu zemalja čije ekonomije rastu. A ekonomije Zapada, Evrope i Sjedinjenih Država su u problemima i krizi“.

KOMENTARI2 komentara

  1. Makro-napoleon says:

    E može, može...može bog a može i sveti petar 🤣

    • michael pan says:

      Ne brabonjaj ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *