РУСИМА ПРЕKИПЕЛО! АМЕРИKУ НЕЋЕ СПАСИТИ НИ АТЛАНСKИ ОKЕАН?! Москва упутила најбруталније претње до сада! „Ако мисле да ће се извући…“

RUSIMA PREKIPELO! AMERIKU NEĆE SPASITI NI ATLANSKI OKEAN?! Moskva uputila najbrutalnije pretnje do sada! „Ako misle da će se izvući…“

26 maja 2023

Vašington misli da je zaštita Sjedinjenih Američkih Država po difoltu obezbeđena Atlantskim okeanom, rekao je danas ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov, komentarišući pitanje novinara o američkom instinktu za preživljavanje, te zbog čega Vašington toliko doprinosi eskalaciji situacije.

– U Vašingtonu smatraju da im je samoodržanje osigurano Atlantskim okeanom. U velikoj su iluziji ako smatraju da će im to pomoći ukoliko pokušaju da svet dovedu na ivicu trećeg svetskog rata. Za sada, Vašington usmerava svoje satelite protiv Ruske Federacije misleći da će im to proći i da će se izvući – rekao je Lavrov u emisiji`Moskva. Kremlj. Putin“.U isto vreme, danas je u Moskvu stigao i specijalni izaslanik Kine Li Huej koji će sa Lavrovom razgovarati o situaciji u Ukrajini.

„Vol strit džornal“ u međuvremenu je preneo da je kineski diplomata krenuo u turneju po Evropi kako bi doprineo momentalnom prekidu vatre između Kijeva i Moskve. Ipak, portal ističe da će Kina urgirati da Rusija zadrži teritorije koje su joj se prošle godine, pripojile nakon referenduma.

Huej je, podsetimo, nedavno bio u Ukrajini kada je sa glavnim rukovodstvom zemlje razgovarao o aktuelnoj situaciji.

Tokom jučerašnje posete Berlinu, on je poručio da će Kina podržati svaki evropski mirovni predlog za okončanje sukoba u Ukrajini koji će polaziti od uzroka rata.

Huej je još jednom ponovio i da se stav Kine po pitanju Ukrajine nije izmenio: Peking će nastaviti da doprinosi mirovnim pregovorima i političkom regulisanju situacije.

KOMENTARI2 komentara

  1. Miroslav says:

    Rusi samo laprdaju a Amerikancu ćute i dovlače oružje u Ukrajinu

  2. persida says:

    U, al je zapretio ovaj Lavro. Bio je podguzna muva u Jeljcinovom rezimu i nikako da se penzionise.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *