РУСКА АРМИЈА МЕЉЕ СВЕ ПРЕД СОБОМ: Жестоки ударци, нова тактика много доноси

RUSKA ARMIJA MELJE SVE PRED SOBOM: Žestoki udarci, nova taktika mnogo donosi

30 aprila 2024

Na severu od Avdejevke, konkretno u području zapadno i severozapadno od Očeretine, ruske oružane snage su postigle značajan napredak. Privremeno su zabeleženi pokreti ka železničkoj pruzi i mestu Novooleksandrivka, koje se nalazi manje od jednog kilometra od fronta.

Istovremeno, u istočnom delu Očeretine napravljene su ispravke na vojnim kartama koje potvrđuju da ukrajinske snage i dalje drže određene zgrade pod svojom kontrolom. Ova područja predstavljaju značajne tačke za odbranu i pružaju stratešku prednost u odbranama protiv neprijateljskih napada.Južno od ovog područja, sukobi su i dalje intenzivni duž linije rovova zapadno od Solovova. Ruske trupe su na krajnjem severozapadu uspele da ostvare potpunu kontrolu nad južnim delom Keramika i da zauzmu strateške visoke položaje koji pružaju direktan pogled na Novokalinove, koji je sada u potpunosti pod ruskom kontrolom.

Veliki ukrajinski sistem rovova u centru regiona sada je okružen sa tri strane, što ukazuje na potencijalno kritično sužavanje prostora za manevar ukrajinskih snaga.

(Pravda)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Herceg Stjepan junać'na hrvat'na seljać'na says:

    Moramo da sledimo isusa i da vodimo isključivo i jedino duhovne borbe i ratove, i to pre svega sa samim sobom, uvek da vagamo u glavi gde smo pogrešili ili krivo rekli i jesmo li mogli pametnije, bezgrešnije da kažemo jer isus je rekao da greh ne ide u usta nego iz usta. Te duhovne ratove sa samim sobom u glavi treba samo da vodimo jer smo nesavršeni i podložni 1.489.540 greha koji su napisani u bibliji i moramo da se borimo sa sobom samima protiv greha koji vreba, npr. isus je rekao ako nas draži naše desno oko ili ruka na greh da je bolje da ih odrežemo nego da zaglavinjamo u pakao. A najgori greh je blud jer se stojko jako često propinje i draži nas na nečasne čini a i rupe se lako razulare. Krivo je, krivo ratovati, isus je rekao da neprijateljima treba uvek uporno, smireno i dostojanstveno okretati drugi obraz kako bi se oni osramotili svojih dela i postali hriščani. Eto vidite kako je to realna i pametna religija 😁

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *