NAMERNO ILI SLUČAJNO: Ruska državna televizija priznala Kosovo?!

NAMERNO ILI SLUČAJNO: Ruska državna televizija priznala Kosovo?!

17 oktobra 2014

tv-1_620x0 Rusija 34I dok je Vladimir Putin juče u Beogradu govorio da Rusija neće priznati nezavisnost Kosova, ruska državna televizija “Prvi kanal“ napravila je veliki propust, pošto je izveštavajući o poseti predsednika te države Srbiji, prikazala mapu naše zemlje bez Kosova i Metohije.

Pošto je spikerka “Prvog kanala“ najavila uključenje reportera koji je bio u Beogradu, na mapi Srbije izostavljeno je Kosovo i Metohija.

“Prvi kanal“ je osnovan 1995. godine, a 75 odsto je u vlasništvu Vlade Rusije.

Video možete pogledati OVDE

KOMENTARI7 komentara

 1. Miško says:

  Ma nije slučajno, kao što onaj diplomata na Kosmetu nije slučajno izjavio ono što je izjavio. Jednostavno SLUŽBE BEZBEDNOSTI Velike Rusije nisu sigurne u naš stav, naše službe , jer vide da naši koketiraju sa svima, da je pola vojske i možda drugih službi krcato sa strancima!!! I dokazano je da smo nesposobni jer su na utakmici sa Albanijom u sred perestonice šiptarske službe vozile DRON od CRKVE do Stadiona , a da je bilo eksploziva, otrova, šta bi bilo. Možda su i ZNALI da će šiptari da reaguju, pa su rekli kolegama u Srbiji, a naši pričali a u praksi je ono bio veliki INCIDENT. Zato se i PUTIN onako čuvao onog dana, jer je bezbednost u Srbiji takva, nema tu drugog komentara. --- I PAMETNE RUSKE SLUŽBE su namerno TITRALE ALBANCIMA, tobož se nešto menja u njihovim stavovima, da bi ih omekšali i da bi sprečili teroristički akt na predsednika RUSIJE, ZAT su to namerno preko ZVANIČNIKA i ZVANIČNIH medija proturili, da bi malo omekšali atmosferu, predpostavljam Ne mogu da budu Rusi veći od Srba. Ako je to namera da se prizna KOSMET, onda je verovatno njhov zaključak da smo pali u ruke JEVROPE I SAD, svojih agresora, ....i ZAŠTO BI ONI NAS BRANILI ako mi hrlimo ka svom DŽELATU: Mislite o tome , vi novinari i DRŽAVNI ČINOVNICI. TAČNO je da su naše službe BEZBEDNOSTI skroz zakazale pred dolazak PUTUINA, i da je velika SRAMOTA. Ostavke, pa obnova službi da se vrati poljuljano poverenje, jer su krtice sa zapada svuda unutar službi.

 2. Mare says:

  Greske su moguce. Verujem da ce se Moskva oglasiti po ovom pitanju i urednika kazniti.

 3. Za Srbiju says:

  Mi javno izjavljujemo da je Krim ukrajinski. Šta hoćemo?

 4. Aleksandar Košarić says:

  Neka, budala neznalica iz redakcije našla tu mapu pa ilustrovali članak a urednik je isto toliko glup ili nije ni proveravao? Lepo vam (nam), je Putin rekao šta misli o tom problemu i TAČKA!!! Kome se ne sviđa, treba da se obrati odgovornom uredniku ili nekom od odgovornih ministara umesto da ovde komentariše nećije gluposti! i neznanje! Naravno da će neki i nekakvi to da iskoriste za neku sterilnu polemiku i kojekakva dokazivanja. Žalosno je i sramno, za prvi kanal ruske televizije, što se baš to pojavilo u njihovom programu a što u niukom slučaju ne obavezuje niti ima bilo kakvog uticaja na rusku politiku prema Srbiji!

 5. Miško says:

  Ma Ruske Obaveštajne službe posle incidenta nisu verovale svim našim bezbednosnim snagama jer smo se obrukali! Možda su strepeli da će Šiptari da izvedu OZBILJNIJU terorističku akciju, jer se DRON lako i slobodno šetao nad glavama 30000 ljudi!??????? Pošto su naše DRŽAVNE STRUKTURE špiune špijuna i izdajnika još od ranije, a šiptari slobodno izvode terorističke akcije po Srbiji, RUSIJA JE MORALA NEKONVENCIONALNO da deluje, a to je da malo i zakrivi stavove, da bi sve prošlo kako treba. dakle naše bezbednosne strukture su zakazale, debelo, jer se bave samo špijuniranjem telefona i interneta umesto da sprečavaju ozbiljne teroriste kojivršljaju slobodno. nema ni REDOVNOG VOJNOG ROKA, nema ni kasarni u nekim gradovima u centralnoj Srbiji, ...šta bi bilo da nas napadnu , iznenada, niko nebi znao gde je oružje, kakao da se organizujemo da se branimo....

 6. Aleksandar Košarić says:

  Ma da su srbski i ruski jezik dosta slični; ipak sam poslao pismo na francuskom. Nisam nikoga našao da mi prevede na ruski jezik? Dosta dobro razumem Ruski, snalazim se da pročitam ali ne pišem! Bolje išta nego ništa! Ako neko zna francuski i ruski, može da prevede i pošalje!? Tekst je poslat glavnom uredniku, oredniku za obaveštenja i uredniku za politočka pitanja. TEKST: Dans votre "Večernie novosti" du 16.10.2014, à 18:00, (http://www.1tv.ru/news/polit/269860), vous avez rendu compte du voyage de Président Putin à Belgrade. Dans votre arrangement, vous avez introduit une carte géographique imputant la Serbie de sa région autonome du Kosovo et Metochie? Voir proto: https: //www.facebook.com/messages/miroljub.fisic1 Votre négligence provoque en Serbie la polémique: http://www.intermagazin.rs/ruska-drzavna-televizija.../ Je suis intimement convaincus qu'il s'agit d'une erreur de votre part du, peut être, a la mauvaise connaissance de la situation dans l'région et non a une quelconque sabotage du discours du Président Putin ou encore de la quelconque provocation? D'autant plus, que le Président Putin, dans son discours à Belgrade, est très attache au droit international, légalité internationale et les souverainistes des pays dans ses frontières internationalement reconnus en soulignant, justement la résolution 1244 des Nations Unies, régissant en la matière! Il serait judicieux, de corriger cette erreur, par un communique officiel, de la part de votre maison, afin disperser toutes les mal attendus et de réassurer vos spectateurs Serbes et autres de part le monde, sur les véritables raisons de la production de cette carte de la Serbie amputé de sa région du sud? Pour vous c'est, peut être, une erreur insignifiante et tout a fait négligeable mais pour mes compatriotes c'est très grave, d'ou la polémique! Je vous en remercie vivement d'avance pour votre compréhension et bonne volontés!

 7. Srbija...ništa iznad Srbije says:

  Kao što su evropejci (kao ostrašćeni zapadnjaci),opravdavali i nalazili razumevanje za NATO agresiju nad Srbijom,tako danas rusofili nalaze opravdanje i razumevanje za medijsku provokaciju,samo zato što je ona ruska i što je bila na državnoj televiziji Rusije iako provokacija nije ništa manja od one na Partizanovom stadionu. SRBIJA JE VEČNA DOK SU JOJ DECA VERNA !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *