РУСКА ОБАВЕШТАЈНА СЛУЖБА УПОЗОРАВА: После Фица, на списку Орбан и Вучић

RUSKA OBAVEŠTAJNA SLUŽBA UPOZORAVA: Posle Fica, na spisku Orban i Vučić

23 maja 2024

Atentat na premijera Slovačke Roberta Fica pokazuje da globalističko totalitarno-liberalne elite, s obzirom da ne uspevaju da održe svoju hegemoniju „civilizovanim metodama“, prelaze na otvoreni politički teror protiv svojih protivnika, saopštila je Spoljna obaveštajna službe Ruske Federacije.

„Ovakve kazne imaju za cilj da zastraše sve one koji slično razmišljaju“, navodi se u saopštenju ruske službe.Podaci do kojih je došla ruska služba ukazuju na rastući bes rukovodstva SAD i EU objektivnim procesom promene geopolitičke realnosti i jačanja pozicija nacionalno orijentisanih političkih snaga.

Atentat na Fica, kako navode, sličan je ubistvima Martina Lutera Kinga i Ulofa Palmea, koji su pokušali da idu protiv mejnstrima. Na sreću, Fico je preživeo.

Iza zvaničnih lažnih želja zapadnih lidera za Ficovim oporavkom krije se pravo lice globalističke sekte čije pristalice u brojnim komentarima na društvenim mrežama odobravaju zločin i pozivaju na eliminaciju drugih nacionalno orijentisanih lidera.

Naročito im smetaju premijer Mađarske Viktor Orban i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, navodi se u saopštenju ruske službe.

Istraga o terorističkom napadu se nastavlja, a SAD i njihovi evropski saveznici uporno nameću verziju „usamljenog zločinca“ nezadovoljnog „padom demokratije“ u Slovačkoj, naglasila je ruska služba.

Prema dostupnim podacima Ruske spoljne obaveštajne službe, američke vladine agencije već pokušavaju da se pridruže istrazi kako bi je usmerile u „pravom pravcu“.

Jedan od njihovih zadataka će biti da zatvore temu „političkog terorizma u Evropi“ i mogućeg „spoljnog traga“ u terorističkom napadu, navela je ruska služba.

KOMENTARI8 komentara

 1. Američki žvaljo says:

  da neće Plenkija da ukokaju ko kakvog kromanjonca da ga zgownaju? A ne, on sluša i puzi,ko i svaki kroat 😂

  • krugotjek says:

   Hrvati su inteligentniji i suptilniji od srbskih neandertalaca. Hrvatska je iz dva svjetska rata izišla kao pobjednica i ostvarila je sve svoje povjesne ciljeve i povečala svoj teritorij bez da je Hrvatski narod postradal, dok su smrdjekanje izginule ko stoka a smrdija im sve manja i manja. Tek će Hrvat ostvarit svoje povjesno pravo na odredjeni teritorij koji je bija pod hrvatskim ingerecijem prije dolaska smradljivog srbskog nakota skupa sa turcima. A smrdija će bit svedena na pravu mjeru beograd i okolica-beogradski pašaluk di vam je i mjesto izoliranima u karanteni da ne onečišćavate ololicu svojim ušljivim ogavnim prisustvom.

   • Rodoljub says:

    Srbin će tek zauzeti istorijske srpske teritorije zapadno od Une, Sane i primorja do reke Cetine, što je srpska istorijska teritorija pre dolaska hrvatskog kosookog, pampurastog avarskog hrvatskog nakota. Ćeraćemo se još!

 2. Kosovac says:

  Nema razloga da ne verujemo Ruskoj obaveštajnnoj službi. Pogotovu što smo i mi medijumski potrošači sa dna informisanosti došli do istog zaključka. Ovaj podatak ide u prilog Aleksandru Vučiću, a veoma je loš za propagandno odeljenje srpske Pete kolone naročito mojim kolegama komentatorima, trolovima koji botuju na ovom sajtu.

  • Jedan tamo, ne znaš ga ti... says:

   Trlovi troluju a botovi botuju, degeneriče nepismeni. Ti si, morončino, "medijumski" umobolni, nepismeni imbecil! 'Ajd, sad, m'rš nazad u septičku jamu. 🤣🤣🤣

 3. michael pan says:

  Mozda Orbana a Vucica nece jer im sve udovoljava.

 4. Gagi says:

  Ubedjen sam da ova informacija nije tacna. Iz razloga jer smatram, da niko nije slucajno dosao na vaznu drzavnu poziciju. Sve dok se narodu prica ono sto voli da cuje, a radi sve suprotno od toga i u korist zapada, taj je zasticen i po tu licnost nema nikakve opasnosti. Orban tu i tamo, nesto se kao javno otima ali,u mnogim vaznim drzavnim odlukama slusa svoje nalogodavce. U nasem slucaju, izlisno je bilo sta komentarisati.

  • Teks says:

   Pa zašto onda zamalo ubiše Ficu?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *