РУСКА ОБАВЕШТАЈНА СЛУЖБА ИМА ПОРУКУ ЗА СРБИЈУ: Огласила се Спољно – обавештајна служба Русије

РУСКА ОБАВЕШТАЈНА СЛУЖБА ИМА ПОРУКУ ЗА СРБИЈУ: Огласила се Спољно – обавештајна служба Русије

25 јула 2023

Увођење санкција је груб покушај Вашингтона да се меша у унутрашња питања независне земље каква је Србија, саопштила је Спољно-обавештајна служба Русије.

Америчко увођење санкција директору Безбедносно-информативне агенције (БИА) Александру Вулину представља нови акт америчке агресије против Србије, саопштила је данас Спољно-обавештајна служба Русије (СВР).„Увођење санкција шефу Безбедносно-информативне агенције Србије Александру Вулину је још један покушај Вашингтона да се грубо умеша у послове независне државе и нови акт америчке агресије на српску државу. Данас свако ко брани националне интересе и одбија да плеше уз мелодије Американаца аутоматски пада у зону деловања њихових суманутих санкција“, наводи се у саопштењу.

СВР је увођење санкција српском директору БИА назвала грубим покушајем Вашингтона да се меша у унутрашња питања независне земље.

„Како је председник Србије Александар Вучић умешно приметио: кокаин је пронађен у Белој кући, а не на Вулиновом столу. Бавите се проблемима у сопственом дворишту, а не да уводите санкције шефу Безбедносно-информативне агенције Србије Александру Вулину“, поручили су.

Како се додаје, то је главно правило „светског поретка заснованог на правилима“ који промовише администрација америчког председника Џозефа Бајдена.

„Слободољубиви, верни својој историји и традицији, српски народ се ни по чему не уклапа у овај смртоносни светски поредак, па стога изазивају посебан бес у Белој кући“, закључили су.

(Спутњик)

KOMENTARI9 коментара

 1. Косовац says:

  Пријатно изненађење, председник Србије Александар Вучић је умешно приметио: кокаин је пронађен у Белој кући, а не на Вулиновом столу.

 2. Cp6a says:

  Браћо Руси, ај' ова жуто-зелена нато-секта, али и "велики русофили" Дејана Петра Златановића вам ово никад неће опростити.

 3. persida says:

  Ako Rusi stite Vulina, onda su Srbi u cabru. Pakujte kofere, dragi Srbi.

  • Srbski vitez says:

   Tvoje meketanje je bitno kao preklanjski prdež slepog miša iz južnog Burundija! Jel ti je to jasno mešavino koze, morke i ćurke!?

  • Косовац says:

   @ persida, …..Лепо сам ти саветовао да нађеш неки детерџент и да испереш ту прљавштину која ти излази из уста

  • Velika Metla says:

   персида, није питање кога Срби штите, питање је од КОГА га штите . Мада мислим да ти ово не капираш.

 4. Cetnik says:

  Ceo svet vidi da je caknut a ovi mu nasli dijagnozu.

 5. Косовац says:

  Подршка Вулину, са поруком да издржи и да настави да им помера дупета.

  • Velika Metla says:

   Косовац, па да је Вулин и најгори човек бољи је човек од најбољег западног сатанисте. Зато ПОТПУНА подршка Вулину. Неће ми ваљда западни сатанисти говорити ко је добар, а ко лош, за нас Србе ? А овим муфљузима који подржавају америчке сатанисте у лајању против Вулина поручујем следеће...., МУПМ !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u