РУСКА ОБАВЕШТАЈНА СЛУЖБА ИМА ПОРУКУ ЗА СРБИЈУ: Огласила се Спољно – обавештајна служба Русије

RUSKA OBAVEŠTAJNA SLUŽBA IMA PORUKU ZA SRBIJU: Oglasila se Spoljno – obaveštajna služba Rusije

25 jula 2023

Uvođenje sankcija je grub pokušaj Vašingtona da se meša u unutrašnja pitanja nezavisne zemlje kakva je Srbija, saopštila je Spoljno-obaveštajna služba Rusije.

Američko uvođenje sankcija direktoru Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Aleksandru Vulinu predstavlja novi akt američke agresije protiv Srbije, saopštila je danas Spoljno-obaveštajna služba Rusije (SVR).„Uvođenje sankcija šefu Bezbednosno-informativne agencije Srbije Aleksandru Vulinu je još jedan pokušaj Vašingtona da se grubo umeša u poslove nezavisne države i novi akt američke agresije na srpsku državu. Danas svako ko brani nacionalne interese i odbija da pleše uz melodije Amerikanaca automatski pada u zonu delovanja njihovih sumanutih sankcija“, navodi se u saopštenju.

SVR je uvođenje sankcija srpskom direktoru BIA nazvala grubim pokušajem Vašingtona da se meša u unutrašnja pitanja nezavisne zemlje.

„Kako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić umešno primetio: kokain je pronađen u Beloj kući, a ne na Vulinovom stolu. Bavite se problemima u sopstvenom dvorištu, a ne da uvodite sankcije šefu Bezbednosno-informativne agencije Srbije Aleksandru Vulinu“, poručili su.

Kako se dodaje, to je glavno pravilo „svetskog poretka zasnovanog na pravilima“ koji promoviše administracija američkog predsednika Džozefa Bajdena.

„Slobodoljubivi, verni svojoj istoriji i tradiciji, srpski narod se ni po čemu ne uklapa u ovaj smrtonosni svetski poredak, pa stoga izazivaju poseban bes u Beloj kući“, zaključili su.

(Sputnjik)

KOMENTARI9 komentara

 1. Kosovac says:

  Prijatno iznenađenje, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je umešno primetio: kokain je pronađen u Beloj kući, a ne na Vulinovom stolu.

 2. Cp6a says:

  Braćo Rusi, aj' ova žuto-zelena nato-sekta, ali i "veliki rusofili" Dejana Petra Zlatanovića vam ovo nikad neće oprostiti.

 3. persida says:

  Ako Rusi stite Vulina, onda su Srbi u cabru. Pakujte kofere, dragi Srbi.

  • Srbski vitez says:

   Tvoje meketanje je bitno kao preklanjski prdež slepog miša iz južnog Burundija! Jel ti je to jasno mešavino koze, morke i ćurke!?

  • Kosovac says:

   @ persida, …..Lepo sam ti savetovao da nađeš neki deterdžent i da ispereš tu prljavštinu koja ti izlazi iz usta

  • Velika Metla says:

   persida, nije pitanje koga Srbi štite, pitanje je od KOGA ga štite . Mada mislim da ti ovo ne kapiraš.

 4. Cetnik says:

  Ceo svet vidi da je caknut a ovi mu nasli dijagnozu.

 5. Kosovac says:

  Podrška Vulinu, sa porukom da izdrži i da nastavi da im pomera dupeta.

  • Velika Metla says:

   Kosovac, pa da je Vulin i najgori čovek bolji je čovek od najboljeg zapadnog sataniste. Zato POTPUNA podrška Vulinu. Neće mi valjda zapadni satanisti govoriti ko je dobar, a ko loš, za nas Srbe ? A ovim mufljuzima koji podržavaju američke sataniste u lajanju protiv Vulina poručujem sledeće...., MUPM !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *