РУСКА ВАТРЕНА МОЋ ИЗАЗВАЛА ПОМЕТЊУ НА ЗАПАДУ… Ево шта је открио амерички генерал

RUSKA VATRENA MOĆ IZAZVALA POMETNJU NA ZAPADU… Evo šta je otkrio američki general

28 aprila 2023

Američki general Christopher Cavoli, izjavio je, da Rusija ima ogromnu vatrenu moć, prenosi CNN.

U svom govoru pred Odborom za oružane snage Predstavničkog doma SAD-a, general je obratio pažnju na vojni potencijal Rusije.Po njegovim rečima, kopnene snage ruske vojske su danas veće u poređenju sa početkom ukrajinskog konflikta. „Komandant SAD-a u Evropi izjavio je zakonodavcima u sredu, da u njihovom arsenalu (Rusije) još uvek ima puno vatrenog oružja“, izveštava CNN.

Christopher Cavoli je konstatovao, da su kopnene snage Rusije danas veće nego na početku konflikta. Takođe je obratio pažnju na to, da Rusija ima veliki broj aviona. Prema procenama Pentagona, reč je o više od 1000 borbenih aviona.

Osim toga, značajno se povećala aktivnost ruske mornarice. „Rusi su aktivniji nego u poslednjih nekoliko godina, redovno vrše patroliranja u Atlantiku“, rekao je američki general.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI4 komentara

  1. M says:

    Rusi su konvencionalno itd.nekoliko puta slabiji od USA-NATO i bili bi glupi kad u Velikom ratu ne bi ratovali i atomsko-konvencionalno itd.,jer tako ne mogu izgubiti!A pošto nisu glupi...Tako da ovaj general nije objasnio svojim političkim šefovima-idiotima sve vjerovatne kombinacije daljnjeg zaoštravanja USA-NATO odnosa s Rusijom,ali je to trebao!

  2. Milutin says:

    I to je jedva 10% njenih potencijala.

  3. da da says:

    Zamisli stručnjaka,general.Ruska vojska je toliko jaka,da ćeš na kraju osetiti na svojoj koži koliko.

  4. Pingback: RUSKA VATRENA MOĆ IZAZVALA POMETNJU NA ZAPADU… Evo šta je otkrio američki general – Sedma Sila

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *