РУСKА ВОЈСKА ИХ СВЕ ДРЖИ НА НИШАНУ: Планови Турске пали у воду, Путин поново маестрално одиграо

RUSKA VOJSKA IH SVE DRŽI NA NIŠANU: Planovi Turske pali u vodu, Putin ponovo maestralno odigrao

21 januara 2021

Ruska vojna policija nedavno je poslala pojačanje u provinciju Hasaka, nakon niza napada koje su izvele turske oružane snage i njihovi militanti.Prema lokalnom vojnom izvoru, rusko pojačanje je raspoređeno na prednju liniju područja Tal Tamr, gde je zaduženo za nadgledanje prekida vatre u zapadnom delu provincije Hasaka.

Izvor je saopštio da je ruska vojna policija ušla u područje Tal Tamra sa oklopnim vozilima i rasporedila se u područja koja kontrolišu Sirijska arapska vojska (SAA) i Sirijske demokratske snage (SDF).

Turske oružane snage i njihovi militanti ove godine su svakodnevno gađali Tal Tamr, što je podstaklo rusku vojnu policiju da rasporedi još trupa u ovo područje kako bi ugušila neprijateljstva.

Iako su turske oružane snage u oktobru 2019. postigle sporazum o zaustavljanju svojih neprijateljstava istočno od Eufrata, nastavile su da izvode operacije i napade na kurdske Sirijske demokratske snage (SDF).

Nije jasno da li e turske oružane snage i njihovi militanti u bliskoj budućnosti pokrenuti bilo kakvu ofanzivu u zapadnoj Hasaki; međutim, ako se odluče, rizikuju da nalete na rusku vojnu policiju koja je tamo duboko ukopana.

KOMENTARI10 komentara

 1. M says:

  To duboko ukopano...Turski dronovi eliminiraju sam tak,ko uzputnu šalu!

  • Cetnik says:

   Tvoji komentri imaju znacenje ko uzputni izmet.

   • Sanco Pansa says:

    Ahaaahaaa

  • Danijel says:

   I turski dronovi su unisteni nisu vise iznadjenje...

  • Aco says:

   Turci stoka bilini stoka ostali

 2. geto says:

  Kad pocnu da naseljavaju Hrvatsku ne ukopavajte se samo okenite dupe.

  • Duca says:

   I skinite gaće da se ne muče sami. Eto njih preko njemačke, uskoro.

 3. M says:

  Islam(Istok)nije nikad pregazio Hrvatsku,niti neće,jer je Hrvatska predziđe i bedem i tvrđava Kršćanstva,i to je njen težak,ali povijesni dogoovor, zadatak i misija,i ona će ga ispuniti,biti Svjetlo narodima!Gledajte,čudite se i zahvaljujte!

  • Ivana says:

   Nije nikad dok su vas i celu evropu branili Srbi iz Krajine, Srbe ste etnički očistili i izvršili genocid nad njima tko će sad da vas brani?

   • Karital says:

    Misliš, šačica martoloza koje su turci naselili na naš teritorij da im osiguravaju granicu.Tako su oni obranili celu Evropu od najezda Osmanlija?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *