РУСКА ВОЈСКА ИЗНЕНАДИЛА СВЕ: „Имамо оружје које може да збрише целу морнарицу САД“

RUSKA VOJSKA IZNENADILA SVE: „Imamo oružje koje može da zbriše celu mornaricu SAD“

19 aprila 2017

Ruska vojska poseduje elektornsku bombu kojom može da onesposobi čitavu američku mornaricu, barem tako navodno tvrde tamošnji mediji.

Nedavno objavljeni izveštaj na jednoj ruskoj televiziji navodi da ruske snage imaju tehnologiju kojom mogu da američke brodove i njihovo naoružanje učine potpuno beskorisnim, prenosi britanski „Express“.

U izveštaju, za koji britanski list ne navodi sa kog je ruskog medija preuzet, navodi se da „ruske snage poseduju tehnologiju kojom mogu da neutrališu bilo koju pretnju, od razarača do satelita“.

– Nije vam potrebno skupo oružje da biste pobedili, dovoljna je tehnologija snažnog ometanja radio-elektronskih signala – navodi se u prilogu.

Video-klip čak sadrži i izjavu američkog generala Franka Gorenca, koji je jednom prilikom rekao:

– Rusko elektronsko oružje može kompletno da parališe američku opremu koja je instalirana na projektilima, brodovima, podmornicama ali i avionima.

Prema tvrdnjama britanskog lista, ruski predsednik Vladimir Putin poslao je tzv. „brodove-senke“ koji prate američke razarače u vodama oko Korejskog poluostrva.

Na snimku se još prikazuje i sistem tzv. „nevidljive kape“, odnosno sistema koji je nevidljiv za neprijateljske radare koji poseduju američki brodovi i avioni.

KOMENTARI12 komentara

 1. M says:

  Ako je tako,onda ti ruski brodovi se moraju čuvati upada komandosa da im ne ukradu tu tehnologiju i to bez zastave.Pa im stavi soli na rep!

  • Batina says:

   To je potpuna istina. Prije nekoliko godina je receno da ce ameri zapoceti nuklearni rat ali da ce te bombe ostati tamo gdje budu ispaljene, e to je to. A vi vatikanoidi gledajte sta cete.

 2. M says:

  ...daklen,moraju imati na tim brodovima i expeditivne sisteme samouništavanja opreme za sprečavanje od preuzimanja!

  • Batina says:

   Ne brini, ti sistemi su na satelitima.

 3. Sasulja says:

  "Zapadni demokrati" moraju jednom platiti za sva zla koja su naneli neduznom narodu sirom zemaljske kugle.

 4. Pastrovic says:

  E Tesla, "pogani" Tesla, sto nam to uradi sa tvojom strujom? ... bre...

 5. Beli Orao says:

  E pogani Srbine što nam to uradi i to dade Srbima i Rusiji a ne ostavi kod nas!!!

 6. Don says:

  Zove se,,Khibini"i odavno je na ju- tjubu:))

 7. M says:

  Najnovija je vijest da je USA ratna flota sa svog puta prema S.Koreji, izgleda skrenula k Australiji,navodno na vjezbe,a vjerovatno da ipak da sansu diplomaciji na korejskom poluotoku?!?Sto je dobra vijest.

 8. goran says:

  Velika je razlika izmedju MOCI i HTETI. Rusi mogu da dokrajice Zapad, ali ili ne zele ili ne smeju.

 9. Lajla says:

  Dali se neko seca nosaca aviona SADe mornrice Donald Hook,pa to je to.Vidi kako je to zhebano,ako ides u napad ne mozes prekinuti sve veze i struju i bacati bombe,a onaj na koga si krenuo tebi to moze,i kraj.Arivederci!

  • doka says:

   Ćurka,Arivederci!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *