„РУСКА ВОЈСКА ЈЕ НАЈЈАЧА ЗИМИ – ЗАТО ЋЕ ОВУ ЗИМУ ДА КРЕНУ У НАЈЈАЧИ НАПАД“

„RUSKA VOJSKA JE NAJJAČA ZIMI – ZATO ĆE OVU ZIMU DA KRENU U NAJJAČI NAPAD“

10 novembra 2023

MOSKOVSKI vojni ekspert Anatolij Matvijčuk ocenio je da je ruska vojska u potpunosti spremna za sva vojna dejstva na proleće 2024-te u okviru specijalne vojne operacije u Ukrajini.

Sva, uključujući i prelazak u ofanzivu:„Pretpostavljam da su Oružane snage Rusije za operacije tokom naredna 3-4 meseca obezbedile rezerve arktičkog goriva i maziva. Arktičko mazivo sprečava kvarove na ratnoj tehnici na hladnoći“.

Matvijčuk je indirektno otkrio da će ruska vojska ratovati i u zimskim mesecima:

„Našu pešadiju će u zimskom podržavati topovi i raketna artiljerija, oklopna vozila i avijacija. Nije isključeno da će i mornarica učestvovati u ofanzivnim operacijama“.

Zaključio je rečima; „Mislim da Rusija ne može da ne napada zimi. Zimske kampanje su jedna od naših jakih strana“

KOMENTARI3 komentara

  1. Miro says:

    Trebamo pitati Klaus Švaba koliko je jaka Ruska vojska jer Putin je Švabov čovek.

  2. milorad5 says:

    misli mda će se ukri raspasti ili predati za par meseci verovatno do poroleća, a možda i pre će biti kraj ukro armije,misim da to vide u kijevu pa je sad počela igra krivice...ko je kriv...ovi iz NATO pakta sad pritiskju zelenskog da pregovara,li ima tu jedan problem...rusi NEĆE pregovarati sa zelenskim a vrlo verovatno ni sa jednim pripadnikom ukro hunte a ameriknci ne mogu tako brzo da pobiju huntu i obezbede izlaznu strategiju i neke nove "vlasti i pregovarače",i zato će se ovo odigrati do potpunog kraha mafije u kijevu...što je i bolje za ruse,kad nema potrebe za pregovorima uzmeš šta je TVOJE a ostalo baciš strvinarima...ovo je sad bezuslovna pobeda za ruse,zašto bi je "pregovarali" sa NATO paktom...:)zaslužili su,ovo su jako dobro odigrali...usput amerika je u panici izgleda daim sleduje finansijski kolaps još pre n.god..ono o čemu pišem ovde već 2-3 god unzad se ubrzano približava tamo...TOTAL BANKROT...može se čak desiti da dolar nestane kao valuta ODJEDNOM,preko noći zato pamet u glavu...

  3. persida says:

    Sledeca zima ce biti jos zesca, bolje da sacekaju. Cemu zuriti, klaj klaj Milovane.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *