„Ruske sankcije pogađaju i Nemačku“

„Ruske sankcije pogađaju i Nemačku“

1 septembra 2014

Nemačka kancelarka Angela Merkel rekla je da bi nove sankcije prema Rusiji mogle da imaju uticaj na nemačku ekonomiju. S druge strane, ona je upozorila na to da nepreduzimanje mera protiv “moskovske agresije u Ukrajini“, nije opcija.“ Ja sam rekla da sankcije mogu imati uticaj za nemačke kompanije“, rekla je Merkelova i upozorila da, takođe, ima uticaja i to ako se dozvoli da se granice u Evropi pomeraju i da se napadaju druge zemlje. Merkelova je dodala da prihvatanje ruskog ponašanja nije opcija i da je zbog toga potrebno da se pripreme nove sankcije prema Moskvi.

KOMENTARI4 komentara

 1. milan says:

  Sve je to politika pristanka. Kome viěe ta islužena prostitutka od Evrope tj. Evropske Unije može neěto prodati. Nevukli su skoro sve zemlje Evrope u nekakvu Evropsku Uniju, preduslov je bio da dio suvereniteta prenesu u Brisel, kako bi taj Matadont mogao zaživjeti! Šta to u prevodu znači? EU, je sama po sebi mrtvaako joj njene članice ne udahnu odricanjem "dela" svojega suvereniteta, život zapravo svrhu postojanja dobija na preuzimanju suvereniteta država članica EU. Šta je to nego prevedeno mijenjanje granica u Evropi. Tko od toga ima največe koristi? Pa Merkelica. Licemjerstvo do neba, a mi Srbi srljamo tj. naši političari nas guraju u tamnicu naroda Evropsku Uniju.

 2. istina says:

  STOP EVROPSKOJ UNIJI,GROBNICI SRPSKOG NARODA.

 3. Robert Lucas says:

  Merkelica je upozorila da, takođe, ima uticaja i to ako se dozvoli da se granice u Evropi pomeraju i da se napadaju druge zemlje Tačno kurvo. U sridu si pogodila, ali to se već desilo. Pomjerili ste (tj jos insistirate na pomjeranju) granica jedne suverene zemlje. Srbije. Zar si smela s uma, kurvo, Kosovo, svetu Srpsku zemlju. Pomerim ti to malo mucenice medju nogama, kurvesino svapska.

 4. zeljko says:

  SMIJESNO je za neupucene tvrditi da valute evro i dolar imaju pokrica i britanska funta u cemu sigurno dolar nema 60 % pokrica niti evro 60 % koji je to INDUSTRIJSKI RAST I CEGA U EVROPI NEK MI NETKO OBJASNI SVE NOVINE EVROPsKE I BALKANSKE BLEBECU O TOME O CEMU O LAZNOM STAMPANOM EVRU I DOLARU. KOJa je to industrija i u nemackoj nek netko progovori tolika u 100 miljardama da m i je znati nema je tolik o sigurno a uporno se blebece o ruskom propasti. Rusi izvoze godisnje 190 miljardi citaj miljardi metara kubnih gasa ako je metar kubnih gasa 200 $ koliko je to 100 miljardi godisnje i kolik o to uopste utice na ruski izvoz kad je barel vec 70 $.Drugo sto rusi ne bih stampali rublju i izbacili kao amerikanci 24 biljarde dolara kad rusi 24 biljarde dolara imaju u pokricu gas i nafta samo a poseduju 157 miljardi tona uglja. Ako miljarda tone uglja vredi 300 00 0000 000 miljardi dolara onda 157 miljardi tona vrede u dolaru 45 biljardi dolara znaci tih ostampanih 45 biljardi imaju pokrica imaju li 24 biljardi dolara pokrica u americi nemaju.PREMA TOME RUSI SLOBODNO MOGU STAPMATI NOVAC JER IMAJU POKRICE I PRESTATI UOPSTE UZETI U RAZMATRANJE EVROPU I AMERIKU I NJIHOVE MEDIJE NOVINE KAO I OVAJ JADNI BALKAN.Da ne govorimo koliko vrede rezerve gasa u trilionima koliko je to 100 biljardi SVE OVO MOZE OMOGUCITI RUSIJI DA STAMPA NOVAC KOJ9I IMA POKRICE I DOSLOVNO UNISTI BERZE EVROPE I AMERIKE S PREPLAVLJENIM NOVCEM AKO VEC TAKO KURVANJSKI IGRAJU OVI SMRDLJIVCI A GLUME NEKAKVU MOC KOJE NEMAJU UOPSTE.NEK RUSIJA SAMO UGALJ NAFTU I GAS DA NE GOVOIM NIKLA I CELIK PRESTANE IZVOZITI OVIM ZEMLJAMA PONI AUTOMATSKI PROPADAJU BEZ OBZIRA NA NJIHOVE STAMPANE PAPIRE I OVAKO IH CEKA PROPAST SIGURNA JER RESUSRA NEMA NITI CE RUSI IZVOZITI OVOM DELU SVETA U KOLICINAMA KOJE VAPE ZEDNA USTA

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *