РУСКЕ СЛУЖБЕ ЈАВИЛЕ: Ево када ће албанска војска напасти север Косова

RUSKE SLUŽBE JAVILE: Evo kada će albanska vojska napasti sever Kosova

14 juna 2018

Albanski ekstremisti u Prištini razmatraju plan da tokom Mondijala u Rusiji napadnu i zauzmu sever južne srpske pokrajine.

Do ovih dramatičnih informacija došle su ruske službe bezbednosti koje su zvanični Beograd pre desetak dana upozorile da Albanci planiraju da posle 20. juna krenu u frontalni napad na Srbe severno od Ibra.Albanci misle da je ovo idealan trenutak za napad jer će većina svetskih medija i političara biti zaokupljena fudbalom.

Albancima je, kako kaže izvor, iz SAD stigao signal da bi sever Kosova trebalo da zauzmu u vreme SP.

– Ako pažljivo pratite međunarodne sportske događaje i ratne sukobe, primetićete da je, recimo, rat u Gruziji izbio dan pre početka Olimpijskih igara u Pekingu. Ili da je rat u Siriji izbio istog meseca kad se završavalo Evropsko prvenstvo u fudbalu 2012. godine. Sada postoje ozbiljne informacije da takav plan imaju i albanski ekstremisti i da im je iz SAD sugerisano da sever Kosova reše brzo, za 48 sati, i to u toku Mondijala – kaže izvor.

Albancima je najveća prepreka to što ne znaju kako će reagovati Vojska Srbije.

Komandant Kfora Salvatore Kouči indirektno je potvrdio da postoji rizik.

– Bezbedonosna situaciju na Kosovu je trenutno mirna i stabilna. Međutim, ako bude nekog upozorenja za narušavanje bezbednosti, spremni smo da preduzmemo sve mere kako bi Kosovo bilo sigurno. Situacija je zasad pod kontrolom i procenjujemo da li su incidenti u poslednjih mesec dana etnički motivisani ili ne. Ti događaji povećavaju tenzije – poručuje Kuoči.

KOMENTARI5 komentara

 1. jaja ture says:

  Mac,mac,mac...

 2. Velika Metla says:

  "Situacija je zasad pod kontrolom i procenjujemo da li su incidenti u poslednjih mesec dana etnički motivisani ili ne". Etnički motivisana???? Ma jooooook,bre,gde to etnički! Razlog je "prirodne prirode"!Hahahahahahahahahahahahaha.......................!

 3. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  "Albanci misle da je ovo idealan trenutak za napad jer će većina svetskih medija i političara biti zaokupljena fudbalom."Ok, onda i srpska vojska počisti sve albance i bondstil a političari neće primetiti od fudbala.

 4. Ognjen says:

  Znači da su ruske službe ipak prisutne na kosovu to jest rusi su već ušli na kosovo. Bolje da su stavili takav naslov.

  • stevan -vd says:

   E ajde ne lupetaj , već realno razmotri šta se sve dešavalo , pre,za vreme i posle nekih svetskih takmičenja. Treba da budemo zahvalni ruskim obaveštajnim službama što nas obaveštavaju na vreme . Ako Šiptari krenu na sever KIM , VOJSKA Srbije mora da uđe na sever i zaštiti naš narod . To je prilika da potamanimo šiptare bez obzira na NATO. Nema više zaplašivanja bombardovanjem. EU je totalno razjedinjena i mnoge zemlje bi se suprotstavile USA fašistima i novom bombardovanju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *