РУСКЕ ТАЈНЕ СЛУЖБЕ ОТКРИЛЕ: Ево колико је оборено НАТО авиона изнад Србије и зашто се крије (ВИДЕО)

RUSKE TAJNE SLUŽBE OTKRILE: Evo koliko je oboreno NATO aviona iznad Srbije i zašto se krije (VIDEO)

11 novembra 2017

Ruska vojno obaveštajna agencija je 2001. godine pripremila za rusku Dumu izveštaj o oborenim NATO avionima iznad neba Srbije.

U izveštaju ruskih tajnih službi piše da je svakog dana obarano po nekoliko NATO aviona.

Niz dramatičnih podataka koji se kriju jer objavljivanje podataka ni jedna srpska vlada ne sme da dozvoli, zbog ozbiljnih pretnji, čućete u ovom videu.

Analitičar Milan Vidojević smatra da je Milošević napravio veliku grešku, jer da je objavljivao podatke NATO bi morao da se povuče i prekine bombardovanje.

On tvrdi da je istina o broju oborenih NATO aviona sakrivena od javnosti, jer je tokom bombardovanja Slobodan Milošević dobio zvanično upozorenje ove Alijanse da ukoliko objavi tačne podatke o oborenim avionima da će NATO potpuno razoriti Srbiju.

NATO nije očekivao otpor tako da je već prvog dana bombardovanja 24. marta u 20:18 minuta iznad Jastrepca oboren prvi avion Alijanse. Bio je to nemački avion Tornado.

Zašto je baš devetog dana od Rambujea počelo bombardovanje, kao i još niz sakrivenih podataka o oborenim avionima pogledajte u videu.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI6 komentara

 1. Batina says:

  Svaka cast Vidojevicu, narocito za opis vlasti u Srbiji.

 2. RS-300 says:

  Stbi su najslavniji i najhrabriji narod na svetu!

 3. zlatko says:

  Sve smo pozaboravljali. NATO je te godine proslavljao jubilej, Klinton krio oralnu sobu, Olbrajtova jahala svet uzduž i popreko, a Evropa šenila i kevtala u horu. Zato ništa na kugli zemaljskoj nije moglo da promeni ishod rata. NATO, SAD i EU su MORALI da pobede po svaku cenu. Bili su spremni da pobiju, ne samo celu Srbiju, nego i Evropu, samo da bi pobedili. Na ruku im je išla pometnja koju su napravili oko navodnih srpskih zločina na KiM-u, a i na drugim prostorima, kao i nerazumevanje većeg dela planete šta se stvarno dešava i koliko je ova njihova akcija protivna medjunarodnom pravu, povelji UN, pa čak i pravilima koja su važila u NATO i poštovala se sve do tog trenutka, a naročito slabost Rusije. Sve im je išlo na ruku i sve ih je mamilo u ovu agresiju, a jubilej i oral im je nametao preku potrebu da pobede. Zato ne treba uopšte govoriti o scenarijima po kojim smo mi mogli biti pobednici. Ni teoretske šanse za to nismo imali i pravo je čudo što se naša vojska koja je u početku JU krize, u Hrvatskoj i BiH, delovala onoliko kilavo, tromo i nesposobno odjednom trgla i praktično bez naoružanja (u poredjenju sa NATO-om, oni nisu imali ništa), samo inteligencijom i znanjem odbranila koliko je i samo teoretski moglo da se odbrani i spase. Ranije sam mislio da je NATO bombardovanje moglo da se izbegne, da smo morali pronaći neku mišju rupu kroz koju bismo šmugnuli, ali kako vreme prolazi i kako saznajem masu novih činjenica i uočavam zapadni modus operandi, sve manje verujem da je izbegavanje ili bežanje bilo moguće. A o našoj pobedi nad silesijom kakav je NATO nikad nisam ni sanjao.

 4. Trifun says:

  NATO hijene NISU POBIJEDILE! Nikada nisam cuo da je neko proglasio pobjedu a da nije unistio neprijatljsku vojsku! Njihov cilj je bio da ubiju kako general otkriva izmedu 20,000 25,000 vojnika. I u tome nisu uspjeli. Oni su najmanje htjeli da sklapaju nekakve sporazume i potpisuju UN Rezolucije da je KiM neotudivi dio Srbije! Kada je sporazum potpisan i kada su vidjeli te kolone tenkova i masinerije sa vojskom koja je izasla iz maskirnih pozicija bilo je svima jasno da nisu pobijedili. Nema nazad.

 5. R.Srpska says:

  to sam već gledao, oko 120 aviona smo im prizemljili.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *