РУСКЕ ТАЈНЕ СЛУЖБЕ ТВРДЕ: Постоји план за убиство Доналда Трампа!

RUSKE TAJNE SLUŽBE TVRDE: Postoji plan za ubistvo Donalda Trampa!

2 novembra 2015

110516_trump_car_reuters_328Izveštaj ruske Inostrane obaveštajne službe (SVR) ukazuje na to da bi predsednički kandidat Donald Tramp mogao biti u „velikoj opasnosti“, pošto je CIA otkrila da je ISIS hakovao njegovog laptop i saznao njegov plan puta.

Prema ovom izveštaju, kod 5 državljana Saudijske Arabije koje je libanska obaveštajna služba uhapsila prošlog ponedeljka nakon što je njihov privatni avion primoran da sleti, pronađen je „visoko zaštićeni“ laptop, piše portal whatdoesitmean.com.

Generalni direktorat opšte bezbednosti (GDGS) Libana je konfiskovao taj uređaj i zatražio pomoć od SVR kako bi se pristupilo računaru i informacijama.

Laptop je poslat u Moskvu, gde su kompjuterski analitičari uspeli da dešifruju „tajne informacije“ od kojih ponajviše zbunjuje dokument na kom je prikazan čitav plan puta i bezbednosti Donalda Trampa za mesec oktobar.

Dokument je u sebi sadržao poseban broj za koji je SVR utvrdio da označava komunikaciju CIA-e sa islamskim terorističkim snagama koje podržavaju u Iraku i Siriji.

Pošto nema drugih dokumenata povezanih sa ovim, nije jasno zašto su islamski teroristi posedovali plan puta Donalda Trampa koji je obezbedila CIA.

Pošto Donald Tramp ima sličnu politiku za Bliski istok kao i Rusija, u izveštaju se navodi da je on označen kao ratni huškač još u julu 2000. godine, kada je objavio svoju knjigu “The America Nje Deserve” (Amerika koju zaslužujemo), u kojoj je 14 meseci ranije predvideo napade 11. septembra, ali i istakao da će Osama bin Laden biti okrivljen za sve
.
U izveštaju se upozorava da se republikanci toliko plaše da bi Donald Tramp mogao da otkrije njihove tajne, da je republikanac Rik Vilson čak pozvao i na njegov atentat.

„Tramp je danas veoma moćan. Oni će morati da ga ubiju i to je činjenica“, rekao je Vilson.

Po standardnoj proceduri SVR prilikom detekcije pretnji po neke inostrane državljane, ministarstvo spoljnih poslova je prenelo informaciju tajnoj službi SAD čija je dužnost da zaštiti lidere nacije i predsedničke kandidate.

U izveštaju se ipak navodi da je tajna služba SAD obavestila ministarstvo spoljnih poslova da Donald Tramp nije pod njihovom zaštitom, rekavši da informacije treba proslediti Trampovoj privatnoj kompaniji za bezbednost.

Iako to nije navedeno u izveštaju SVR, treba napomenuti da je Donald Tramp zatražio zaštitu od tajne službe, ali je bio odbijen.

Njebtribune.rs

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *