РУСKИ АНАЛИТИЧАР ОТKРИВА: Постоји план за свргавање Путина, покоравање Русије и отимање нуклеарног оружја

RUSKI ANALITIČAR OTKRIVA: Postoji plan za svrgavanje Putina, pokoravanje Rusije i otimanje nuklearnog oružja

16 marta 2021

Poznati ruski politikolog Sergej Markov govorio je o dokumentu objavljenom u SAD, u kome je planirano raspuštanje FSB-a i uklanjanje predsedništva.

Američki Atlantski savet objavio je izveštaj o programu nove ruske vlade nakon svrgavanja Putina i njegovog tima. Autori izveštaja su Leonid Gozman i Anders Aslund.Ima tamo puno toga: raspuštanje FSB-a, ukidanje predsedništva u potpunosti, prelazak na parlamentarnu republiku. Demokratija i ljudska prava. Generalno, sve je isto kao što je obećano Ukrajini i Belorusiji.

U stvarnosti je planirano:

– Uzeti rusko nuklearno oružje pod kontrolu NATO-a.

– Prebaciti sve najvažnije sektore ruske ekonomije pod kontrolu zapadnih korporacija. Pre svega naftu i gas.

– Da se uništi, kao uticajna društvena sila, Ruska pravoslavna crkva. Tako da se samo bake ne plaše da idu u crkvu.

– Podela Rusije na nekoliko država.

– Marionetske vlade u tim novim zemljama, poput susedne zemlje u kojoj je predsednik već svrgnut.

– Masovne represije protiv svih koji se ne slažu sa ruskim gubitkom suvereniteta. Tajni zatvori nove tajne policije. Kao u susednoj zemlji.

– Ukidanje slobode govora. Tako da protivnici hunte ne mogu ništa ni da kažu. Kao što je sada uobičajeno u pogledu Rusije.

– Likvidacija ruskog vojno-industrijskog kompleksa.

– Prenos dela teritorija Rusije u niz drugih država.

– Stoga su Aslund i Gozman delovali kao slobodni umetnici koji pišu lepe, primamljive bajke. A scenariji su napisani u drugom, susednom, Odeljenju Atlantskog saveta – objavio je Markov.

(Srpski Telegraf)

KOMENTARI8 komentara

 1. šiško says:

  ahaaa!!! Otećete im nuklearno oružje, samo tako. hahahaha! A oni će vas mirno gledati!

 2. petrovgrad says:

  Putin je sjajan kakav može doći posle njega. Rusi su se probudili. Ojačala je pravoslavna crkva. Srbija i Republika Srpska su pouzdani saveznici Rusije. Oružje stogne oča posla. S-300 i skoro domet do Ljubljane .

 3. Si Ju Leter Aligeder says:

  Pa da plan postoji, i to mnogo raznih planova da napišu knjigu "Kako uništiti Ruse na 1000 načina", jedino Putin tu ne želi rat jer on nema Fed da mu štampa megatone dolara bez pokrića radi naoružanja, ali zato ima u svojoj zemlji mnogo uljeza bankara i oligarha koje sad može komotno da orobi međutim to su opet dolari koji ne funkcionišu, Putin od svog početka do kraja ima crno zlato - naftu, zvanu njeft i gasovito zlato zvano gaz, s time od početka do kraja drži ekonomiju i vojnu silu Rusije. Zagrc, nisam valjda odao glavnu tajnu američkom otpadu?

 4. Srbija cveta says:

  Demokratija kao vladavina ljudskih prava na američki način znači da im budete odani rob strepeći da ne izgubite posao i to malo para koje dobijate od svog gazde kapitaliste. Prepoznajete da mi to već jesmo? Mlada američka demokratija se rodila kod nas preko mrtvog đinđića i preko njegovih zombi i polu-zombi naslednika pod raznim imenima za takvu vrstu uprave. Jedino što tu osećate je nedostatak svega, a najviše samog života.

 5. Čist je ko Suza says:

  Ništa ne brini tavarišć Putin, hvataćemo mi njih na njihovim sopstvenim greškama kao i uvek i koje su i večito kardinalne, a osim toga sam Bog je na našoj strani, naš put je put Mira i to je put Putinov i prut ako treba, a njihove strele biće kao slomljene.

 6. Zorana says:

  Da nisu i za njega zakopali oruzje u Jajincima. Povraca mi se od cionizma.

 7. Archelay says:

  Nisam strucnjak za parapsihologiju ali jedno mi je jasno kao i svakom da je sizofrenija neizleciva bolest.Pa,sa obzirom na planovima razradzenih od ovakvih idiota ne iznenadzuje da je ta bolest stvarno neizleciva jer se proteze jos od XVII veka i traje do dan danasnjeg.Onaj koji se razume sta znaci imati tu bulest,takvom bolesniku treba pomoci a ne zameriti.Ali,posto postaje opasan,dobice po njusku i to tako,da se kaje sto se rodio.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *