РУСKИ АНАЛИТИЧАР ПРЕДВИДЕО ПУТИНОВУ БУДУЋНОСТ: Владаће још 15 година а у САД И ЕУ ДЕСИЋЕ СЕ ОВО – СВЕТ У ШОKУ

RUSKI ANALITIČAR PREDVIDEO PUTINOVU BUDUĆNOST: Vladaće još 15 godina a u SAD I EU DESIĆE SE OVO – SVET U ŠOKU

30 maja 2020

Ruski predsednik Vladimir Putin nastaviće da vlada zemljom i posle 2024. Ovu prognozu izneo je politički analitičar Oleg Matvejčev.

Vladimir Putin biće na vlasti još 10-15 godina, veruje stručnjak. To međutim ne zavisi od toga da li će političar ostati u predsedništvu posle 2024. godine: možda neće zauzeti zvanično mesto, ali njegova reč će i dalje biti presudna, siguran je politikolog.Ruski lider će prepustiti upravljanje Rusijom tek oko 2036. godine, veruje Matvejčev. “Doćiće drugačija ličnost, vodiće se drugačija politika”, rekao je stručnjak.

Do tada, svet će se drastično promeniti, siguran je politikolog. Predviđa propadanje Sjedinjenih Država u ekonomskom ratu s Kinom i pomeranje Evrope u rusku sferu uticaja.

Amerika će biti pođednako loša i ako Donald Tramp ostane na vlasti i ako ga zameni Džo Bajden, koji pati od neizlečive bolesti.

S obzirom na napetu situaciju u društvu, epidemiju koronavirusa i ekonomske probleme, Matvejčev nije isključio mogućnost da Sjedinjene Države u svom sadašnjem obliku ne prežive naredne predsedničke izbore.

Evropa, koja ostaje bez zaštite, naći će zaštitnika u Rusiji, veruje stručnjak. Predvideo je ekonomski prosperitet Rusije – priliv novih tehnologija, kadrova i investicija.

Podsetimo, Rusi moraju da glasaju za izmene Ustava. Jedna od stavki resetuje predsedničke uslove Vladimira Putina. Prema Levada centru, više od 50 odsto građana želi da ga vidi kao sledećeg šefa države.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI3 komentara

  1. M says:

    Vrlo optimistična prognoza!Nemam ništa protiv!Ali mi se čini da projekat NWO ima svoj plan,puno drugačiji,i da neće odustati od njega tako lako!

  2. Rista says:

    Ruski analitičar kasni. Ameri predvideli još pre 10 godina, ja još pre dve godine. Razlika je samo u razlozima koji su naveli amere na taj zaključak i nisu isti kao moji. A to nije ni važno, nego je važno da ovaj analitičar čita naše komentare. Nisam ja jedini to predvideo. Verujem da su neki komentatori predvideli čak i pre amera. Srećem takve komentare već godinama, znači ništa novo. Si je doživotni precednik Kine uz podršku amera. Neću da vam objašnjavam ponovo kako su ameri podržali Sija da bude precednik Kine sve tamo dok ne izdane. Ili on ili Kina. Ali neće izdanuti uskoro. Komunisti u Srbiji, Rusiji i Kini žive dugoročno sa jednom malom razlikom. Kineski komunistoi su to debelo zaslužili, Putin je debelo zaslužio da bude precednik dva života, a Srpski...neću da pišem tako ružne reči jer mi smo oduvek imali antisrpsku fašističku KPJ.

  3. Vojna i ojdeSve says:

    Marsovci vladace u buduchnosti od 2021 do 2099 god.... Videcete ko ce da vlada...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *