РУСKИ АНАЛИТИЧАР ПРЕДВИДЕО ПУТИНОВУ БУДУЋНОСТ: Владаће још 15 година а у САД И ЕУ ДЕСИЋЕ СЕ ОВО – СВЕТ У ШОKУ

РУСKИ АНАЛИТИЧАР ПРЕДВИДЕО ПУТИНОВУ БУДУЋНОСТ: Владаће још 15 година а у САД И ЕУ ДЕСИЋЕ СЕ ОВО – СВЕТ У ШОKУ

30 маја 2020

Руски председник Владимир Путин наставиће да влада земљом и после 2024. Ову прогнозу изнео је политички аналитичар Олег Матвејчев.

Владимир Путин биће на власти још 10-15 година, верује стручњак. То међутим не зависи од тога да ли ће политичар остати у председништву после 2024. године: можда неће заузети званично место, али његова реч ће и даље бити пресудна, сигуран је политиколог.Руски лидер ће препустити управљање Русијом тек око 2036. године, верује Матвејчев. “Доћиће другачија личност, водиће се другачија политика”, рекао је стручњак.

До тада, свет ће се драстично променити, сигуран је политиколог. Предвиђа пропадање Сједињених Држава у економском рату с Kином и померање Европе у руску сферу утицаја.

Америка ће бити пођеднако лоша и ако Доналд Трамп остане на власти и ако га замени Џо Бајден, који пати од неизлечиве болести.

С обзиром на напету ситуацију у друштву, епидемију коронавируса и економске проблеме, Матвејчев није искључио могућност да Сједињене Државе у свом садашњем облику не преживе наредне председничке изборе.

Европа, која остаје без заштите, наћи ће заштитника у Русији, верује стручњак. Предвидео је економски просперитет Русије – прилив нових технологија, кадрова и инвестиција.

Подсетимо, Руси морају да гласају за измене Устава. Једна од ставки ресетује председничке услове Владимира Путина. Према Левада центру, више од 50 одсто грађана жели да га види као следећег шефа државе.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI3 коментара

  1. M says:

    Vrlo optimistična prognoza!Nemam ništa protiv!Ali mi se čini da projekat NWO ima svoj plan,puno drugačiji,i da neće odustati od njega tako lako!

  2. Риста says:

    Руски аналитичар касни. Амери предвидели још пре 10 година, ја још пре две године. Разлика је само у разлозима који су навели амере на тај закључак и нису исти као моји. А то није ни важно, него је важно да овај аналитичар чита наше коментаре. Нисам ја једини то предвидео. Верујем да су неки коментатори предвидели чак и пре амера. Срећем такве коментаре већ годинама, значи ништа ново. Си је доживотни прецедник Кине уз подршку амера. Нећу да вам објашњавам поново како су амери подржали Сија да буде прецедник Кине све тамо док не издане. Или он или Кина. Али неће изданути ускоро. Комунисти у Србији, Русији и Кини живе дугорочно са једном малом разликом. Кинески комунистои су то дебело заслужили, Путин је дебело заслужио да буде прецедник два живота, а Српски...нећу да пишем тако ружне речи јер ми смо одувек имали антисрпску фашистичку КПЈ.

  3. Vojna i ojdeSve says:

    Marsovci vladace u buduchnosti od 2021 do 2099 god.... Videcete ko ce da vlada...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u