РУСКИ БИОЛОГ ОТКРИО ЗАСТРАШУЈУЋУ ИСТИНУ: „Нисмо ни свесни шта нас све чека, СТРАШНИ ВИРУСИ“

RUSKI BIOLOG OTKRIO ZASTRAŠUJUĆU ISTINU: „Nismo ni svesni šta nas sve čeka, STRAŠNI VIRUSI“

12 aprila 2020

Ruski biolog Kiril Šaršov smatra da će virusi iz večnog leda predstavljati ozbiljnu pretnju za čovečanstvo.

Postoji hipoteza, po mišljenju Šaršova, da se globalnim zagrevanjem, topljenjem ledenika „odmrzavaju“ i drevni virusi.

Međutim, kako on navodi, sada je aktuelno govoriti o virusu koroni. Vrlo je moguće da je virus korona i ranije bio aktivan, ali sistemi za testiranje ga nisu primećivali.Međutim, postoje virusi koji su kod životinja, ali nisu opasni za ljude. Na priomer, virus koji izaziva bronhitis kod pilića. Postoje i drugi respiratorni virusi koji inficiraju životinje i koji mogu da se prenose na ljude. Opasni su besnilo i encefalitis. Međutim, za tako nešto je potreban ugriz, osim toga postoji i vakcina protiv tih bolesti.

Danas postaje sve aktuelniji virusi koje prenose insekti u tropskim predelima, ali zbog globalnog otopljavanja oni se pomeraju u severnije karajeve.

„Na primer virus groznice zapadnog Nila, različite vrste malarije koje u naše krajeve donose komarci“, smatra Šaršov.

Širom sveta od novog korona virusa obolelo je više od milion i 780 hiljada osoba, preminulo je više od 108 hiljada, a ozdravilo je više od 400 hiljada ljudi.

KOMENTARI2 komentara

  1. Zoran says:

    I Rusi deo globalisticke ekipe. :)

  2. šiško says:

    Svesni smo mi da će oni lekari iz aviona oborenog nad Ukrajinom dati sve od sebe da nam trajno zagorčavaju život, da nas pljačkaju i istrebljuju. Nije taj avion oboren samo tako, iz estetskih razloga. Imala je svetska vlada već tad na umu neki opaki plan. Neka moćna obaveštajna služba koja nije na njihovoj strani bi trebalo da im pronadje skrovištegdeovi zlikovci žive i rade i spusti im bombu sa biološkim materijalom za uništenje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *