НАТО У ПРИПРАВНОСТИ: Руски бродови стигли у Медитеран (ВИДЕО)

NATO U PRIPRAVNOSTI: Ruski brodovi stigli u Mediteran (VIDEO)

1 novembra 2016

rtr403xs Russian navy 67

Grupa ruskih brodova predvođena nosačem aviona „Admiral Kuznjecov“ i krstaricom „Petar Veliki“ stigla u Mediteran, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

Kako se navodi u saopštenju, Moskva je bila iznenađena postupcima zemalja koje su odbile da u svoje luke prime ruske brodove, ističući da „zapadne kolege treba da odluče protiv koga se bore – terorista ili Rusije“.

„Kretanje ruskih vojnih prodova izazvalo je buru u zapadnim zemljama“, rekao je ministar odbrane Sergej Šojgu, navevši da je najveće iznenađenje to što su određene države pod pritiskom EU i SAD, javno odbile pristup svojim lukama ruskoj flotili.

KOMENTARI3 komentara

  1. M says:

    Mozda od tolikih brodova i aviona,neki avion ili raketa uspije razviti volju da ponovo poleti na Alepo.Ili su se dosli slikati u Mediteran.Sto nije dobra kombinacija,buduci je to malo i zatvoreno more okruzeno NATO zemljama i daleko od Rusije.A mozda da kroz Bospor i Dardanele (ako mogu proci) odu u Crno more i kazu da su bili na proputovanju?Od toga bi bilo mozda koristi.

  2. G.D says:

    haha guzijske kante i olupine stigle u mediteran. Dovoljan je jedan f 117 da ih sve potpopi kao limenke. Hahaha

  3. opet ja says:

    Ala je ovaj G.D glup...užas. F-117 nije u upotrebi već skoro 15 godina. A u Mediteranu blizu Sirije će biti kao kod svoje kuće... Samo da sada nastave sa oslobađanjem Sirije i uništavanjem terorističke koalicije predvođene USranim i S. Arabijom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *