РУСКИ ДОКТОР ШОКИРАО СВЕТ: Сви су у заблуди око КОРОНАВИРУСА, ОВО ЈЕ БИТНА СТВАР ДА СЕ ЗНА…

RUSKI DOKTOR ŠOKIRAO SVET: Svi su u zabludi oko KORONAVIRUSA, OVO JE BITNA STVAR DA SE ZNA…

5 oktobra 2020

Direktor centra „Gamaleja“ Aleksandar Gincburg je u razgovoru sa Sputnjikom izjavio je da sumnja da se kolektivni imunitet na virus korona gradi preležavanjem bolesti.Komentarišući izjavu zaposlenog u Federalnom istraživačkom centru za fundamentalnu i translacionu medicinu, bivšeg šefa laboratorije za izuzetno opasne infekcije pri centru „Vektor“ Aleksandra Čerpunova da je nemoguće izgraditi kolektivni imunitet na virus korona masovnim preležavanjem bolesti, on je rekao sledeće:

„Možda je on u mnogo čemu u pravu, jer blagi oblik bolesti ne pruža, kao što se već zna, zaštitu, dugoročni imunitet. Kod teškog oblika bolesti takođe postoje problemi“, smatra Gincburg.

Ruski lekar je dodao da se razjasnilo da se u mnogim teškim oblicima bolesti formiraju antitela na interferone, kao i da se za sada ne zna kako i na koji način nastaju, ali da će to negativno uticati na funkcionisanje memorijskih ćelija, formiranje antitela i indukciju ćelijskog imuniteta.

KOMENTARI4 komentara

 1. Avangard-Kinzal says:

  Ma odj....sa tom koronom,to nikog ne zanima.

 2. Kosovac says:

  I ja sam takođe pažljivim čitanjem vesti, došao do epohalnog otkrića da u slučaju formiranja antitela na interferone, ta antitela utiču na indukciju ćelijskog imuniteta. Ta indukcija ćelijskog imuniteta može vrlo loše uticati na pravilno funkcionisanje memorijskih ćelija, naročito kod starijih ljudi, kod kojih je izumrlo oko 30% ćelija memorijskog pamćenja.

  • Rista says:

   hahakiki. Taj bolji od DrKona.

 3. Rista says:

  Primetno je da svaki ruski lekar koji se obrati javnosti, prihvata pandemiju korone kao nešto stvarno i neprikosnoveno. Pa u redu. To je put da dobiješ koju kintu od SZO. A SZO je globalna lekarska ordinacija. Ako hoćeš da opstaneš kao lekar, nema sumnjaš u pandemiju. Ima veruješ. To bre nova globalna religija. Naci karaktera ali snažno osvaja svet intelektualaca. Će riknemo i bez bolesti ali pre vremena i kad zatreba. Mi niski ljudi. Ma nema druge nego idem da živim u kolebu. Uskoro će čak i Srba shvatiti da je to najnovija i najsevremenija moda, samo još niste otkrili. Kroz pedes godina, kada moda koleba osvoji sve niske ljude, SZO korona intelektualci će nas zvati - kolebaši. Ukidaju se narodi...i zdravo!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *