РУСKИ ДРОН KАМИKАЗА РАЗНЕО МОЋНИ БАЈРАKТАР, ТУРСKА ПОБЕСНЕЛА! Снимак је објављен на телевизији, Анкара на ногама – порука је више него јасна… (ВИДЕО)

RUSKI DRON KAMIKAZA RAZNEO MOĆNI BAJRAKTAR, TURSKA POBESNELA! Snimak je objavljen na televiziji, Ankara na nogama – poruka je više nego jasna… (VIDEO)

22 aprila 2021

Rusija je razljutila Ankaru pokazujući snimke na kojim se vidi kako njen ultraprecizni dron kamikaza „Lancet“ uništava tursku bespilotnu letelicu „Bajraktar ​​TB2“ putem „Lanceta“, ultraprecizne bespilotne letelice-kamikaze.Video je objavljen sa informacijama da su ruski „Lanceti“ sposobni da uspešno pogađaju ne samo kopnene i morske ciljeve, već i da uništavaju letelice, uključujući i neprijateljske dronove.

Reč je zapravo a animaciji i simulaciu principa delovanja ruske bespilotne letelice protiv vazdušnih ciljeva, od kojih je jedan bio turski UAV za izviđanje i izviđanje „Bajraktar ​​TB2“. Dron kamikaza, čim registruje metu odmah kreće u napada, što je prikazano u demo videu objavljenom na ruskoj televiziji.

Stvarna efikasnost upotrebe takvih bespilotnih letelica protiv neprijateljskih bespilotnih letelica i dalje je nepoznata, međutim, komentari u medijima i na mrežama govore da je Turska veoma ljuta zbog demonstracije uništenja turske bespilotne letelice, iako nije bilo zvaničnih izjava Ankare.

KOMENTARI10 komentara

 1. Pingback: RUSKI DRON KAMIKAZA RAZNEO MOĆNI BAJRAKTAR, TURSKA POBESNELA! Snimak je objavljen na televiziji, Ankara na nogama – poruka je više nego jasna… (VIDEO) – Prava istina o svemu

 2. M says:

  Šteta što ih nisu isprobali-provjerili na Blistoku i Nagorno-Karabahu,gdje su"pušili",i to ne u simulaciji,nego u živo!

  • Mile says:

   Nagorno Karabah tek nakon poslednjeg sukoba tačnije nakon ulaska ruskih mirovnih snaga na Karabah može da dobije ovakvu vrstu zaštite.

 3. Mirjana says:

  Ovo je na prvom mestu opomena Ukrajini, zatim i Turskoj. Naime Ukrajina je prvi put upotrebila dronove „Bajraktar“ u Donbasu. Evo kako je to preneo „Ukrajinski vojni portal“. „Ukrajinska jurišna bespilotna letelica 'Bajraktar TB2', juče, 9. aprila 2021. godine, prvi put je delovala na istoku Ukrajine“. Ističe se da je dron poleteo iz južnog dela Ukrajine preko Hersonske, Zaporoške, Dnjepropetrovske oblasti, nakon čega se vratio na mesto poletanja. Šta je bila misija jurišne bespilotne letelice nije poznato. A krajem marta Ukrajina je upotrebila dronove „Bajraktar“ iznad Crnog mora. U novembru prošle godine te letelice su učestvovale u strateškim vojnim vežbama „Ujedinjene snage 2020“. ... Zatim veoma cinično i dvolično 20.04. ministar inostranih poslova Čavušoglu izjavljuje da njegova zemlja prodala je bespilotne letilice Ukrajini bez preduslova i da taj ugovor nije usmeren protiv Rusije. Zar da mu poverujemo? Te letilice jesu pretnja za Donbas, zatim za Krim koji pripada Rusiji, ali i za druge delove Rusije koji se nalaze blizu Ukrajine, a to su one oblasti u kojima je sad nagomilana ruska vojska.

 4. Mirjana says:

  Jednom rečju: Bridlav kaže neće NATO ući u sukob, ali vidimo da hoće Turska. Turska jeste članica NATO-a.

 5. Cetnik says:

  Ja sam tako nedavno u igrici simulaciji Strike fighters sa jugoslovenskim Jastrebom oborio Eurofighter, sada očekujemo sankcije sa zapada i prekid evrointegracija.

  • milos says:

   Ma jok. Odrzis par prezentacija za TopGun i bole te .

 6. Gagi says:

  Britanska kolonija koja je napadala Srbiju i njen danasnji politicki vrh koji se drzi na uzdi, postaju zabrinuti. Tek ce te da brinete, ocigledno je da je budjenje Pravoslavnog medveda napravilo haos i paniku medju sakalima i hijenama.

 7. Karital says:

  Da su ovako obarali u Karabahu dronove, Jermeni nebi bili posramljeni i poniženi.Možda u Donbasu kojeg obore?

  • Milan says:

   Tu kritiku preusmeri na premijera Jermenije Nikol Pašinjana. Jasno je da Rusija nije mogla da brani medjunarodno nepriznatu državu Karabah. Ne bi mogla ni sakriveno-tajno to da uradi imajući u vidu da je ključna osoba Nikol Pašinjan marioneta Zapada u Jermeniji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *