РУСKИ ДРОН KАМИKАЗА РАЗНЕО МОЋНИ БАЈРАKТАР, ТУРСKА ПОБЕСНЕЛА! Снимак је објављен на телевизији, Анкара на ногама – порука је више него јасна… (ВИДЕО)

РУСKИ ДРОН KАМИKАЗА РАЗНЕО МОЋНИ БАЈРАKТАР, ТУРСKА ПОБЕСНЕЛА! Снимак је објављен на телевизији, Анкара на ногама – порука је више него јасна… (ВИДЕО)

22 априла 2021

Русија је разљутила Анкару показујући снимке на којим се види како њен ултрапрецизни дрон камиказа „Ланцет“ уништава турску беспилотну летелицу „Бајрактар ​​ТБ2“ путем „Ланцета“, ултрапрецизне беспилотне летелице-камиказе.Видео је објављен са информацијама да су руски „Ланцети“ способни да успешно погађају не само копнене и морске циљеве, већ и да уништавају летелице, укључујући и непријатељске дронове.

Реч је заправо а анимацији и симулациу принципа деловања руске беспилотне летелице против ваздушних циљева, од којих је један био турски УАВ за извиђање и извиђање „Бајрактар ​​ТБ2“. Дрон камиказа, чим региструје мету одмах креће у напада, што је приказано у демо видеу објављеном на руској телевизији.

Стварна ефикасност употребе таквих беспилотних летелица против непријатељских беспилотних летелица и даље је непозната, међутим, коментари у медијима и на мрежама говоре да је Турска веома љута због демонстрације уништења турске беспилотне летелице, иако није било званичних изјава Анкаре.

KOMENTARI10 коментара

 1. Pingback: RUSKI DRON KAMIKAZA RAZNEO MOĆNI BAJRAKTAR, TURSKA POBESNELA! Snimak je objavljen na televiziji, Ankara na nogama – poruka je više nego jasna… (VIDEO) – Prava istina o svemu

 2. M says:

  Šteta što ih nisu isprobali-provjerili na Blistoku i Nagorno-Karabahu,gdje su"pušili",i to ne u simulaciji,nego u živo!

  • Mile says:

   Nagorno Karabah tek nakon poslednjeg sukoba tačnije nakon ulaska ruskih mirovnih snaga na Karabah može da dobije ovakvu vrstu zaštite.

 3. Mirjana says:

  Oво је на првом месту опомена Украјини, затим и Турској. Наиме Украјина је први пут употребила дронове „Бајрактар“ у Донбасу. Ево како је то пренео „Украјински војни портал“. „Украјинска јуришна беспилотна летелица 'Бајрактар ТБ2', јуче, 9. априла 2021. године, први пут је деловала на истоку Украјине“. Истиче се да је дрон полетео из јужног дела Украјине преко Херсонске, Запорошке, Дњепропетровске области, након чега се вратио на место полетања. Шта је била мисија јуришне беспилотне летелице није познатo. А крајем марта Украјина је употребила дронове „Бајрактар“ изнад Црног мора. У новембру прошле године те летелице су учествовале у стратешким војним вежбама „Уједињене снаге 2020“. ... Затим веома цинично и дволично 20.04. министар иностраних послова Чавушоглу изјављује да његова земља продала је беспилотне летилице Украјини без предуслова и да тај уговор није усмерен против Русије. Зар да му поверујемо? Те летилице јесу претња за Донбас, затим за Крим који припада Русији, али и за друге делове Русије који се налазе близу Украјине, а то су оне области у којима је сад нагомилана руска војска.

 4. Mirjana says:

  Једном речју: Бридлав каже неће НАТО ући у сукоб, али видимо да хоће Турска. Турска јесте чланица НАТО-а.

 5. Cetnik says:

  Ja sam tako nedavno u igrici simulaciji Strike fighters sa jugoslovenskim Jastrebom oborio Eurofighter, sada očekujemo sankcije sa zapada i prekid evrointegracija.

  • milos says:

   Ma jok. Odrzis par prezentacija za TopGun i bole te .

 6. Gagi says:

  Britanska kolonija koja je napadala Srbiju i njen danasnji politicki vrh koji se drzi na uzdi, postaju zabrinuti. Tek ce te da brinete, ocigledno je da je budjenje Pravoslavnog medveda napravilo haos i paniku medju sakalima i hijenama.

 7. Karital says:

  Da su ovako obarali u Karabahu dronove, Jermeni nebi bili posramljeni i poniženi.Možda u Donbasu kojeg obore?

  • Milan says:

   Tu kritiku preusmeri na premijera Jermenije Nikol Pašinjana. Jasno je da Rusija nije mogla da brani medjunarodno nepriznatu državu Karabah. Ne bi mogla ni sakriveno-tajno to da uradi imajući u vidu da je ključna osoba Nikol Pašinjan marioneta Zapada u Jermeniji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u