РУСKИ ДРЖАВНИ МЕДИЈИ ПРОТИВ ВУЧИЋА -Председник Србије одговорио: „Не бринем се“

RUSKI DRŽAVNI MEDIJI PROTIV VUČIĆA -Predsednik Srbije odgovorio: „Ne brinem se“

23 decembra 2018

Predsednik Aleksandar Vučić kaže da nije video kampanju u ruskim medijima protiv njega, nakon pisma predsednika SAD Donalda Trampa, već je, kaže, video da postoji određena bojazan od postizanja sporazuma „pod američkom kapom“.

„To sam video u ruskim medijima i ništa više od toga“, rekao je Vučić odgovarajući na pitanje kako vidi kampanju koja se vodi u državnim ruskim medijima protiv njega i šta je to što je izazvalo toliku brigu Rusije, te da li je to Trampovo pismo.On je istakao da Rusija čvrsto stoji na stanovištu da će podržati rešenje koje bude podržao Beograd.

„Zahvalni smo ruskim prijateljima na podršci koju nam pružaju, koju su nam pružili i u Interpolu i u SB UN“, rekao je Vučić.

KOMENTARI4 komentara

 1. Vesko says:

  Ti u Rusiji bespotrebno panice, od sporazuma nema nista, bar ne u sledecih 20 godina, a i to je veliko pitanje. Ovo ce ostati nereseno kao i spor Izraela i Palestinaca...Medutim treba pregovarati i traziti kompromis koji bi zadrzao formalno pravno Kosovo u okviru Srbije dok bi Siptari imali slobodu u svim pitanjima van tih par nadleznosti Srbije. Pregovori ce trajati dugo, koliko god je to potrebno dok se ne postigne takav jedan sporazum. Ono sto Rusija treba da uradi da bi do toga doslo jeste da posalje svoju vojsku na Kosovo ponovo, jer ima pravo na to po UN Rezoluciji kako bi se razoruzale sve vojne formacije jer KFOR ne ispunjava svoj mandat vise i zato mora da napusti Kosovo uskoro.

 2. Vesko says:

  Apelujem na Rusiji da djeluje proaktivno i preventivno sprecava vojna zarista gdje god zapadne hijene pokusavaju da izazovu rat kako bi je iscrpljivale!! Slanjem vojske na Kosovo sa tehnikom za obuzdavanje smanjuje mogucnost izbijanja rata dramaticno!!

 3. DUSKO says:

  ON JE ZA KONTEJNER !!! IGRA SE SA RUSIJOM DA LI JE TAJ COVEK UOPSTE NORMALAN !!1 NASTAVI LI OVAKO NESTACE OD RUSIJE !!1

 4. Miraš says:

  Rusija se snažno zalaže za primenu Rezolucije 1244 SBUN koja Kosovo tretira kao sastavni i neotuđivi deo Srbije. Rusija će nastaviti da pruža principijelnu podršku očuvanju međunarodnog prava i teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije po pitanju Kosova. - I malom detetu je jasno da se to nikako ne uklapa u "mudrost" razgraničenja, tačnije u konačno utvrđivanje i priznavanje granica Kosovo-Srbija. Dokle će ovaj "mudronja" moći da kontrira našem Ustavu, narodu kojim vlada, važećoj Rezoluciji 1244. Na kraju zar je malo što kontrira Rusiji???

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *