РУСКИ ЕКСПЕРТ: Британија тајно спроводи Черчилов план о инвазији на Русију

RUSKI EKSPERT: Britanija tajno sprovodi Čerčilov plan o invaziji na Rusiju

15 novembra 2021

Prema rečima ruskog politikologa Jevgenija Satanovskog, Velika Britanija je počela da sprovodi plan Vinstona Čerčila o invaziji na Rusiju koja uključuje dejstvo Poljske, Nemačke, Baltičkih država i Ukrajine.Podsetimo, uoči dana zvanični London, koji je predstavljala ministarka spoljnih poslova Liz Truss, zatražila je da Rusija preuzme odgovornost za situaciju sa izbeglicama na granici Belorusije i Poljske.

Po njenom mišljenju, Kremlj treba da uloži sve napore da nekako utiče na Lukašenka.

Kako je Jevgenij Satanovski primetio na Telegram kanalu „Armagedonik”, zvanična predstavnica ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, svojim apelom na strane diplomate da smire žar i razumeju uzroke problema, govorila je praznom zidu.

Sam Zapad je, smatra Satanovski, svojom kolonijalnom prošlošću stvorio sve uslove da svojevremeno napuštene zemlje sada budu u neizvesnom stanju. Rezultat ovog dugotrajnog procesa bio je ogroman priliv ilegalnih imigranata u „prosperitetnu” Evropu.

„Ono što je vidljivo sada su nemački tenkovi na bivšoj sovjetskoj granici – prvi put od Drugog svetskog rata. A činjenica da sadašnji zapadni poglavari jasno sprovode Čerčilov plan da udari na nas, koji je 1946. trebalo da udari na SSSR sa Poljskom, Nemačkom, Baltikom i Ukrajinom, zajedno sa trupama „saveznika“, je takođe primetno“, smatra Jevgenij Satanovski.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI7 komentara

 1. Čist je ko Suza says:

  U stvari kako zapad satanizuje Rusiju tako su kreirali Rusi ovog Janoviča i dali mu ime satanovski da i on malo satanizuje zapad. Naravno sve je to netačno u vezi Čerčila, ali ne smeta i oni glupaci sa druge strane rade to isto pa nek vide kako to izgleda da ih neko satanizuje hladnokrvno, uporno i dosledno kada laž na kraju balade postaje istina jer se tako mnogo ponavlja da ispira mozak.

 2. Beli Orao says:

  Po tom planu Engleske , Ukrajina se raspasti i više od pola će se spojiti sa Rusijom a što se tiče Anglosaksonaca dobiće tako po tintari da će ih boljeti cio sledeći vijek a Škotska će da se najzad oslobodi pjegavih gubavaca, Poljska će biti manja do Danciga jer to će im uzeti Njemci koji usput neće učestvovati u direktnom udaru na Rusiju jer su svjesni kako bi prošli !

 3. milos says:

  iskljucivu odgovornost za migrantsku krizu u belorusiji snosi nemacka i ursula fon der lajen nemica predsednica evropske komisije.sada se tome prikljucila engleska kao americki priguzak (i sami ce se raspasti posle skotskog referenduma). te zemlje bombardovale su libiju,siriju, afganistan, irak i izazvale krizu jer su dovele do rata u njihovim zemljama. u libiji je standard gradjana bio veci nego u nemackoj npr.drugo, nemackoj nedostaje radna snaga i primila je vise od milion iz tih zemalja. e sad kad zele da im se pridruzi rodbina i zemljaci ne moze. jasno je da se eu ponasa kao ofucana kurva koja uz to glumi bogove jer bogati.egzemplar dvolicnosti, turskoj placa 20 milijardi evra da zatvori balkansku rutu, a lukasenku koji te ljude nije ni doveo u belorusiju uvodi sankcije? i za sve to jos okrivljuju rusiju. ni rusija ni belorusija nemaju nikakav interes da te ljude zaustavljaju u svojim zemljama i to o njihovom trosku. ko je izazvao krizu taj sad neka je i plati, a ne sve sto eu kaze je "demokratsko", a sto drugi misle diktatura. vise i ne pominju da su prolestos otvoreno i prama rusili lukasenku. ista ambalaza drugo pakovanje.

 4. Kosovac says:

  Moja molba Intermagacinu da izbaci ovog Hrvatskog neosuđenog ratnog zločinca sa brčićima koga smo se dosta nagledali sa desne strane čim uključimo sajt, više ne stoji, rešio sam problem. Ovako: kada uključim Vaš link, ja zažmurim na desno oko, pa onda normalno ne vidim ni ovog kroasana koga ste natrtili, ni Persidu, ni Ristu. Pa onda čitam ovo što ste napisali. I mnogo mi je lepše, lepše se osećam što se niste setili da u tom udarnom i uglednom mestu stavite na primer Natašu Kandić, Čedu Jovanovića, ili čak Panonskog ….nara. ………………..Inače, ovaj konkretno gore Nepomenikovski mi više liči na staroverca ove srpske novoverske stare vere.

  • Goran says:

   Uopšte ne treba da se ukloni jezuita i špijun Bnd u Sfrj Domazet sa naslovne strane. Treba da nas njegova izjava podseća što nam neprijatelji misle da se ne bi opustili. Uz to navedeni isprdak Domazet koji je umislio da je nekakva intelektualna veličina je izbacio novi intervju koji bi se isto trebao uokviriti pod nazivom PODCAST VELEBIT – Domazet: Srpski jezik je vulgarna kopija hrvatskog jezika.Što očekivati od čoveka koji nosi ime Domazet.

   • milos says:

    pokatoliceni srbin. ima domazeta dosta po srbiji iz rsk poreklom.ako turcinu krv do laktova poturici do ramena. jos od kosova i njegos samo citirao. vazi i danas...

  • Istina says:

   Zgadilo se i meni da ga gledam. Pravo zboris.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *