РУСКИ ЕКСПЕРТ ШОКИРАО АСАДОВЕ НЕПРИЈАТЕЉЕ: Русија ће у Сирији успоставити најбољи систем заштите!

RUSKI EKSPERT ŠOKIRAO ASADOVE NEPRIJATELJE: Rusija će u Siriji uspostaviti najbolji sistem zaštite!

16 oktobra 2018

„Sofisticirani sistem vazdušne odbrane biće jednak onom u Rusiji, u Siriji će biti uspostavljen najbolji sistem zaštite u svetu“, najavio je konsultant ruske kompanije koja proizvodi elektronske radio tehnologije.

„Nedavno su u Siriju dopremljeni novi sistemi kako bi se promovisala upotreba ruskih elektronskih naprava za eliminisanje ratnih dejstava“, rekao je Vladimir Mekijev, savetnik kompanije Electonic Technologies.„Na primer, novi sistemi mogu eliminisati kratkotalasnu komunikaciju, koja lišava napade na Siriju, jer onemogućava kontrolu ratnih sredstava u vazduhu, na kopnu i na moru“, rekao je ruski savetnik.

„Novi uređaji mogu da onemoguće bilo koji izviđački avion koji pokušava da špijunira Siriju i da neutrališu ono što avion može da nosi, pogotovo vođene bombe i „pametne“ projektile“, kako je istakao konsultant ruske kompanije koja proizvodi sredstva za elektronsko ratovanje.

„U stvari, Sirija će operisati sistemom odbrane sličnom onom u Rusiji i smatra se najboljim sistemom ove vrste na svetu.“

(Pravda)

KOMENTARI3 komentara

 1. Miraš says:

  Amerikanci se takodje boje ove ruske PVO u Siriji. Oglasio se američki general Piter Cvak koji tvrdi da će Izraelci naći način da unište ruski S-300 u Siriji. Čak je rekao da to ne bi poremetilo odnose Rusije i Izraela jer ti sistemi biće sirijski.

  • Deda Micko says:

   Ovo je vrhunac licemerja, ne bi me cudilo ni to od Rusa.

 2. M says:

  Ajd da vidimo i to!USA tvrdi da ima"nevidljive"rakete koje su već probile S-300 i unuštile zadane važne ciljeve u Siriji,i da to mogu uvijek,kao i uništiti S-300!?!Pogotovo što još imaju i F-35,itd.Rusi to možda posredno i priznaju,dovodeći i suvremeniju opremu,izgleda prvenstveno protuelektronsku!Pa da vidimo!Usput i mogućnost i perspektivu eventualnog prvog udara USA na Rusiju!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *