РУСKИ ЕKСПЕРТ: Велика завера против Путина је спремна – ЕВО ШТА ЗАВЕРЕНИЦИ СМЕРАЈУ И KО ИХ ВОДИ…

RUSKI EKSPERT: Velika zavera protiv Putina je spremna – EVO ŠTA ZAVERENICI SMERAJU I KO IH VODI…

17 juna 2021

Ekonomista Mihail Hazin nedavno je izjavio da se predstavnici takozvane liberalne elite spremaju da pokrenu pobunu i suprotstave se rukovodstvu Rusije.

Mihail Hazin veruje da se u bliskoj budućnosti, u Rusiji, može razviti ozbiljna borba između predstavnika takozvane liberalne elite i pristalica države nezavisne od Zapada.Prvi, prema rečima stručnjaka, žele da se otarase ruskog predsednika Vladimira Putina i ožive u zemlji neki privid monarhije sa direktnom potčinjenošću Vatikanu i evropskoj aristokratiji.

Ovakvo stanje stvari ne odgovara drugima. Kao što je primetio Hazin, iberali se možda neće ograničiti na promišljene sabotažne politike kako bi pogoršali socijalno-ekonomsku situaciju u zemlji i pokušaće da organizuju bum.

Istina, takav korak verovatno neće biti ovenčan uspehom i počeće odmazde liberala. Sa velikim stepenom verovatnoće, izjavio je stručnjak, čišćenje će se izvršiti prema scenariju 30-ih godina XX veka.

Istovremeno, stručnjak odavno govori da ruski liberali dugi niz godina deluju u interesu ne Rusije i njenih građana, već nalogodavaca iz Sjedinjenih Država.

Budući da poslednjim nije potrebna jaka Rusija, neće se zaustaviti ni pred čim kako bi postigli svoj cilj – da naprave svojevrsni povratak u 90-te. S tim u vezi, primetio je Hazin, već je primljen zadatak iz inostranstva, da se poljulja socijalno-ekonomska situacija u zemlji.

„Vazali stranih gospodara“ u nastojanju da brzo postignu svoj cilj izabrali su najjednostavniji, ali istovremeno i vrlo efikasan način. Govorimo o snižavanju životnog standarda ruskog stanovništva kroz nagli rast cena za gotovo čitav asortiman dobara.

Dovodeći zemlju u stanje haosa, provokatori koji deluju u interesu Zapada brzo će usmeriti energiju razljućenih masa u pravcu koji im je potreban. Konkretno, organizujući proteste protiv rukovodstva Rusije.

Što je najzanimljivije, primetio je ekonomista, pripreme za sprovođenje ovog plana već su u toku.

Prema rečima Hazina, na to ukazuje namera Ministarstva finansija Rusije i Centralne banke da u bliskoj budućnosti podstaknu devalvaciju rublje. Nakon toga će doći do naglog porasta cena civilnih proizvoda, rezimirao je stručnjak.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI4 komentara

 1. persida says:

  Ta borba postoji odavno. Putin ce pasti jer nije iskoristio svoju sansu da pohapsi bankarske dzukele. On ce ponoviti Trampovu subinu. Globalisticka mafija zeli da unizi nacionalnu ideju na primeru Rusije. Rusiji, da bi opstala kao samostalna zemlja, treba diktator mnogo zesci od Staljina. Ako se takav ne pojavi, sanse za opstanak su male.

 2. Dont wory be happy says:

  Pa vodi ih Knez Tame koji vara sav vasioni svet pa tako i njih same a upravlja preko američkog kongresa i preko svih značajnih institucija i banaka.

  • persida says:

   Knezu tame klanjao se i Tesla i u razgovorima sa Markom Tvenom je rekao da je najbolje zvati ga Lucifer.

 3. Mate says:

  Putin je isto vatikansko-talmudski igrač.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *