РУСKИ ЕKСПЕРТ: Велика завера против Путина је спремна – ЕВО ШТА ЗАВЕРЕНИЦИ СМЕРАЈУ И KО ИХ ВОДИ…

РУСKИ ЕKСПЕРТ: Велика завера против Путина је спремна – ЕВО ШТА ЗАВЕРЕНИЦИ СМЕРАЈУ И KО ИХ ВОДИ…

17 јуна 2021

Економиста Михаил Хазин недавно је изјавио да се представници такозване либералне елите спремају да покрену побуну и супротставе се руководству Русије.

Михаил Хазин верује да се у блиској будућности, у Русији, може развити озбиљна борба између представника такозване либералне елите и присталица државе независне од Запада.Први, према речима стручњака, желе да се отарасе руског председника Владимира Путина и оживе у земљи неки привид монархије са директном потчињеношћу Ватикану и европској аристократији.

Овакво стање ствари не одговара другима. Kао што је приметио Хазин, иберали се можда неће ограничити на промишљене саботажне политике како би погоршали социјално-економску ситуацију у земљи и покушаће да организују бум.

Истина, такав корак вероватно неће бити овенчан успехом и почеће одмазде либерала. Са великим степеном вероватноће, изјавио је стручњак, чишћење ће се извршити према сценарију 30-их година XX века.

Истовремено, стручњак одавно говори да руски либерали дуги низ година делују у интересу не Русије и њених грађана, већ налогодаваца из Сједињених Држава.

Будући да последњим није потребна јака Русија, неће се зауставити ни пред чим како би постигли свој циљ – да направе својеврсни повратак у 90-те. С тим у вези, приметио је Хазин, већ је примљен задатак из иностранства, да се пољуља социјално-економска ситуација у земљи.

„Вазали страних господара“ у настојању да брзо постигну свој циљ изабрали су најједноставнији, али истовремено и врло ефикасан начин. Говоримо о снижавању животног стандарда руског становништва кроз нагли раст цена за готово читав асортиман добара.

Доводећи земљу у стање хаоса, провокатори који делују у интересу Запада брзо ће усмерити енергију разљућених маса у правцу који им је потребан. Kонкретно, организујући протесте против руководства Русије.

Што је најзанимљивије, приметио је економиста, припреме за спровођење овог плана већ су у току.

Према речима Хазина, на то указује намера Министарства финансија Русије и Централне банке да у блиској будућности подстакну девалвацију рубље. Након тога ће доћи до наглог пораста цена цивилних производа, резимирао је стручњак.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI4 коментара

 1. persida says:

  Ta borba postoji odavno. Putin ce pasti jer nije iskoristio svoju sansu da pohapsi bankarske dzukele. On ce ponoviti Trampovu subinu. Globalisticka mafija zeli da unizi nacionalnu ideju na primeru Rusije. Rusiji, da bi opstala kao samostalna zemlja, treba diktator mnogo zesci od Staljina. Ako se takav ne pojavi, sanse za opstanak su male.

 2. Dont wory be happy says:

  Pa vodi ih Knez Tame koji vara sav vasioni svet pa tako i njih same a upravlja preko američkog kongresa i preko svih značajnih institucija i banaka.

  • persida says:

   Knezu tame klanjao se i Tesla i u razgovorima sa Markom Tvenom je rekao da je najbolje zvati ga Lucifer.

 3. Mate says:

  Putin je isto vatikansko-talmudski igrač.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u