РУСКИ ЕКСПЕРТИ ДАЛИ ПРОЦЕНУ ШАНСИ НАТО У ЦРНОМ МОРУ: Њихови бродови не могу дуго опстати, процена је у минутима

RUSKI EKSPERTI DALI PROCENU ŠANSI NATO U CRNOM MORU: Njihovi brodovi ne mogu dugo opstati, procena je u minutima

29 novembra 2021

Brodovi NATO-a će u Crnom moru „živeti” ne više od 14 minuta.

Agresivna dejstva Severnoatlantske alijanse protiv Rusije mogu se brzo suzbiti ako NATO pokuša da napadne Rusiju sa Crnog mora.Uzimajući u obzir ogroman broj obalskih raketnih sistema raspoređenih na Krimu i duž ostatka ruske obale, „preživljavanje“ apsolutno bilo kog ratnog broda NATO-a bilo gde u Crnom moru meri se za najviše 14 minuta.Prema ekspertima, danas počinje pomno da se prati ulazak u Crno more apsolutno bilo kog NATO broda, a da ne pominjemo stalnu kontrolu nad brodovima zemalja Alijanse koji se već nalaze u vodama regiona.

U slučaju i najmanje pretnje od napada, ruski obalski raketni sistemi će moći da unište apsolutno bilo koji cilj u roku od najviše 14 minuta, iako će u stvarnosti do uništenja neprijateljskih snaga doći mnogo ranije, pošto će, između ostalog, ruski brodovi i podmornice stalno dežuraju u vodama Crnog mora.

„Pokušaji SAD i zemalja NATO-a da pokažu dominaciju u crnomorskom regionu apsolutno su uzaludni. Ako bude potrebno, Rusija možda uopšte ne dozvoli da brodovi NATO-a izađu van teritorijalnih voda zemalja regiona, a svaka agresija od strane brodova Alijanse će neminovno biti kažnjena“, napominju ruski analitičari.

Izvor: webtribune.rs

KOMENTARI3 komentara

  1. Srbski vitez says:

    Tako je braćo Ruska, sa ovim zapadnim krvoločnim hijenama mora se samo oštro i odlučno! Kada im te ploveće kante počnu munjevito tonuti, doći će im iz peta-du u glavu! Nadam se...

  2. archelay says:

    Decki se igraju vatrom.Znaju naredbodavci da to nije sala ali,pokusace pa,ako prodze,prodze.Ako ne,onda-nema veze jer zivot ide dalje.Vazno je da se pokusa jer mir za njih je opasna stvar.Cudi me kako to da zemlje poput Poljske ne mogu da shvate da je to igra svetskih mesetara i beskucnike i da prakticno da su oni zrtvovani jarci.Ipak mislim da ce to proci ,tresla se gora...Jer mesetarima ipak zivot skup.,

  3. Beli Orao says:

    Igra živaca , Turska je u velikoj opasnosti , naročito redžep ! Ako Redžo zatvori Konstantinopollsi moreuz a Rusija krene na NATO školjke , bježanija je nemoguća ostaviće kosti u nezvalo se “ CRNO MORE “ !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *