РУСКИ ЕКСПЕРТИ ДАЛИ ПРОЦЕНУ ШАНСИ НАТО У ЦРНОМ МОРУ: Њихови бродови не могу дуго опстати, процена је у минутима

РУСКИ ЕКСПЕРТИ ДАЛИ ПРОЦЕНУ ШАНСИ НАТО У ЦРНОМ МОРУ: Њихови бродови не могу дуго опстати, процена је у минутима

29 новембра 2021

Бродови НАТО-а ће у Црном мору „живети” не више од 14 минута.

Агресивна дејства Северноатлантске алијансе против Русије могу се брзо сузбити ако НАТО покуша да нападне Русију са Црног мора.Узимајући у обзир огроман број обалских ракетних система распоређених на Криму и дуж остатка руске обале, „преживљавање“ апсолутно било ког ратног брода НАТО-а било где у Црном мору мери се за највише 14 минута.Према експертима, данас почиње помно да се прати улазак у Црно море апсолутно било ког НАТО брода, а да не помињемо сталну контролу над бродовима земаља Алијансе који се већ налазе у водама региона.

У случају и најмање претње од напада, руски обалски ракетни системи ће моћи да униште апсолутно било који циљ у року од највише 14 минута, иако ће у стварности до уништења непријатељских снага доћи много раније, пошто ће, између осталог, руски бродови и подморнице стално дежурају у водама Црног мора.

„Покушаји САД и земаља НАТО-а да покажу доминацију у црноморском региону апсолутно су узалудни. Ако буде потребно, Русија можда уопште не дозволи да бродови НАТО-а изађу ван територијалних вода земаља региона, а свака агресија од стране бродова Алијансе ће неминовно бити кажњена“, напомињу руски аналитичари.

Извор: webtribune.rs

KOMENTARI3 коментара

  1. Srbski vitez says:

    Tako je braćo Ruska, sa ovim zapadnim krvoločnim hijenama mora se samo oštro i odlučno! Kada im te ploveće kante počnu munjevito tonuti, doći će im iz peta-du u glavu! Nadam se...

  2. archelay says:

    Decki se igraju vatrom.Znaju naredbodavci da to nije sala ali,pokusace pa,ako prodze,prodze.Ako ne,onda-nema veze jer zivot ide dalje.Vazno je da se pokusa jer mir za njih je opasna stvar.Cudi me kako to da zemlje poput Poljske ne mogu da shvate da je to igra svetskih mesetara i beskucnike i da prakticno da su oni zrtvovani jarci.Ipak mislim da ce to proci ,tresla se gora...Jer mesetarima ipak zivot skup.,

  3. Beli Orao says:

    Игра живаца , Турска је у великој опасности , нарочито реџеп ! Ако Реџо затвори Константинополлси мореуз а Русија крене на НАТО шкољке , бјежанија је немогућа оставиће кости у незвало се “ ЦРНО МОРЕ “ !!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u