РУСКИ ФСБ ЛИКВИДИРАО ОПАСНОГ ТЕРОРИСТУ ПО КРАТКОМ ПОСТУПКУ: Запуцао на специјалце и бацио ручну бомбу, па убијен (ВИДЕО)

РУСКИ ФСБ ЛИКВИДИРАО ОПАСНОГ ТЕРОРИСТУ ПО КРАТКОМ ПОСТУПКУ: Запуцао на специјалце и бацио ручну бомбу, па убијен (ВИДЕО)

13 марта 2019

Руске безбедносне снаге ликвидирале су терористу у Самарској области који је планирао да постави и детонира експлозивну направу на месту где се окупља велики број људи, саопштио је руски Национални антитерористички комитет.

Како се наводи, припадници Федералне службе безбедности (ФСБ) добили су информацију да се наоружано лице које је планирало да изведе терористички напад налази у једној приватној кући у селу Јекатериновка, те је покренута операција хапшења.Међутим, након што је терористи речено да спусти оружје он је отворио ватру на припаднике ФСБ, а затим у њиховом правцу бацио ручну бомбу, након чега је убрзо ликвидиран.

Према прелиминарним информацијама, он је био припадник једне међународне терористичке организације, иако се не прецизира које, али се додаје и да је одржавао контакт са истомишљеницима у иностранству.

Такође, приликом претреса куће у којој се налазио пронађено је ватрено оружје, муниција, али и припремљена импровизована експлозивна направа.

У току је истрага како би се утврдило да ли је терориста деловао сам или је имао помоћ.

(Спутњик)

KOMENTARI3 коментара

  1. živoder iz Oseka i Ovčare says:

    ma vi trebate munđosima da postavljate "inkriminirajuće dokaze" i onda da ih ovako istretirate, nekoliko mesečno i da ih tako počistite iz Rusije, tako rade demokrate sa Zapada pa što se i vi ne bi tako obračunavali sa nepotrebnima u Rusiji ???

  2. petrovgrad says:

    Pun pogodak. Čestitamo.

  3. samostalan says:

    Kokaj, seci, spaljuj, ne cakaj da se zapate kao gamad i rade protiv Rusije. Konacno da cujem nesto pametno iz Rusije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u