РУСКИ ФСБ ЛИКВИДИРАО ОПАСНОГ ТЕРОРИСТУ ПО КРАТКОМ ПОСТУПКУ: Запуцао на специјалце и бацио ручну бомбу, па убијен (ВИДЕО)

RUSKI FSB LIKVIDIRAO OPASNOG TERORISTU PO KRATKOM POSTUPKU: Zapucao na specijalce i bacio ručnu bombu, pa ubijen (VIDEO)

13 marta 2019

Ruske bezbednosne snage likvidirale su teroristu u Samarskoj oblasti koji je planirao da postavi i detonira eksplozivnu napravu na mestu gde se okuplja veliki broj ljudi, saopštio je ruski Nacionalni antiteroristički komitet.

Kako se navodi, pripadnici Federalne službe bezbednosti (FSB) dobili su informaciju da se naoružano lice koje je planiralo da izvede teroristički napad nalazi u jednoj privatnoj kući u selu Jekaterinovka, te je pokrenuta operacija hapšenja.Međutim, nakon što je teroristi rečeno da spusti oružje on je otvorio vatru na pripadnike FSB, a zatim u njihovom pravcu bacio ručnu bombu, nakon čega je ubrzo likvidiran.

Prema preliminarnim informacijama, on je bio pripadnik jedne međunarodne terorističke organizacije, iako se ne precizira koje, ali se dodaje i da je održavao kontakt sa istomišljenicima u inostranstvu.

Takođe, prilikom pretresa kuće u kojoj se nalazio pronađeno je vatreno oružje, municija, ali i pripremljena improvizovana eksplozivna naprava.

U toku je istraga kako bi se utvrdilo da li je terorista delovao sam ili je imao pomoć.

(Sputnjik)

KOMENTARI3 komentara

  1. živoder iz Oseka i Ovčare says:

    ma vi trebate munđosima da postavljate "inkriminirajuće dokaze" i onda da ih ovako istretirate, nekoliko mesečno i da ih tako počistite iz Rusije, tako rade demokrate sa Zapada pa što se i vi ne bi tako obračunavali sa nepotrebnima u Rusiji ???

  2. petrovgrad says:

    Pun pogodak. Čestitamo.

  3. samostalan says:

    Kokaj, seci, spaljuj, ne cakaj da se zapate kao gamad i rade protiv Rusije. Konacno da cujem nesto pametno iz Rusije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *