РУСКИ ГЕНЕРАЛ ГЕРАСИМОВ: Даћемо Сиријцима ракете да погоде спаваћу собу Ердогана!

РУСКИ ГЕНЕРАЛ ГЕРАСИМОВ: Даћемо Сиријцима ракете да погоде спаваћу собу Ердогана!

9 септембра 2015

smo-003Борбени руски начелник генералштаба, генерал Валери Герасимов нанео је ударац америчкој преварантској политици на разореном Блиском истоку тако што је оптужио Турску – НАТО чланицу – да олакшава терористичке нападе на Сирију, традиционалног савезника Москве.

„Још од 2011. господин Обама тражи начин да свргне демократски изабраног председника Сирије. Више од четири године измишљају приче како би избледели утицај сиријске владе, свих ових година Обама и његов следбеник – турски Ердоган – покушавају да дестабилишу регион што је довело до стотине хиљада убијених или расељених недужних Сиријаца.“, преносе РИА новости генерала Герасимова.

„Овде у Москви смо проучавали колико јавне подршке има Ердоган“, додао је генерал Герасимов, „и сада верујемо да је он само један мегаломански деспот који сања о томе да обнови труло Отоманско царство потчињавањем суседних земаља, али што се тиче Русије, што Ердоган више подржава своје Ал Каидине плаћенике, бржи ће бити његов суноврат.“

„Током историје Руси никад нису остављали на цедилу своје савезнике и судећи по наређењима господина председника (Путина) најбоље руске елитне снаге ће крочити на тло Сирије како би уништиле терористе, које подржавају Саудијска Арабија и Турска.“, изјавио је генерал Герасимов, додајући да ће Москва обезбедити Сирији прецизне балистичке ракете да гађа Ердоганову спаваћу собу, како би се Турска и Сирија ослободиле Хитлера Блиског истока.

За то време руско министарство спољних послова изразило је изненађење због упозорења Беле Куће да Русија ескалира четворогодишњи грађански рат у Сирији. Министар спољних послова је изјавио да је политика Кремља према Сирији заправо обезбеђивање војне помоћи сиријској војсци како би се борили против терориста и да је то у складу са политиком на Блиском истоку.

„Ми смо увек давали опрему њима (Сиријцима) за борбу против Ал Каидиних терориста“, изјавила је Марија Закарова, званичница министарства спољних послова. „Ми их подржавамо, ми смо их подржавали и ми ћемо наставити са тим“.

Генерал Герасимов закључио је: „Ми никада нећемо напустити наше савезнике и заједно ћемо победити Обаму, овог пута на сиријској земљи.“

Упутница

http://www.awdnews.com/top-news/russian-chief-general-we-shall-provide-syria-with-accurate-missiles-so-that-they-can-target-turkish-president-s-bedroom

(Србин.инфо превод Маја Орлић)

KOMENTARI8 коментара

 1. Kulak says:

  Valerij Gerasimov je rekao istinu.

 2. телетабис says:

  Овај много не прича, сад га је баш рекао. Изгледа да се ствари морају довести на место док још може.

 3. miroslav says:

  Zasto se Rusija izlaze troskovima transporta?Neka gadja Erdogana iz Rusije?!.

 4. mija says:

  Nisam pratio šta se dešava na relaciji Rusija-Turska. Na osnovu onog sporazuma o turskom toku stekao sam utisak da je sve u redu. Sad vidim da je neko uspeo da preko noći obezvredi i poruši sve sporazume. Ili je Turska od početka tih pregovora bila neiskrena. Pomislio sam u jednom trenutku da se Turskoj kao najvernijem slugi Zapada ne može verovati, ali sam se ipak ponadao. Sve ovo ne može proći bez velikog rata. To izgleda svi znaju, samo mi k'o poslednji idioti primamo migrante i medju njima svoje buduće koljače u zemlju, medju svoje stanovništvo.

 5. marko says:

  Mija:cesto sam pomislijo na ovu tvoju zadnju recenicu,ma da mije zavo djece i ovog naroda sto su primorani na ovu patnju. kakvo je vrijeme doslo i sta se sve desava nisi doleko od istine.

 6. Miomir M. says:

  Proročanstvo i Tarabića i Nostradamusa se moraju ostvariti, jer samo GOSPOD BOG daje pravednicima prividjenja budućnosti !!!....Slava gospodu Bogu i njegovim pravednicima !!!...

 7. Sava says:

  Erdogan je ispao naivna budaletina, misleći da iza licemernog huškanja će stati SAD i NATO Alijansa, pa sad pokušava da izađe iz čor sokaka u koji je doveo svoju zemlju, lažnim izjavama da navodno nijesu znali da se radi o Ruskom avionu, a njihovi puleni su ko zveri izrešetali u prizemljenju katapultiranog Ruskog pilota pošto su ga očekivali na unapred dogovorenim kordinatama.

 8. MERI says:

  @Mija & marko Dok mi zamišljamo da smo humani i dobri i kako je to humani koridor kroz našu zemlju Srbiju, a ono posle može da ispadne da su humani prolasci poslužili i kao neki NOVI PACOVSKI KANALI za razne džihadiste...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u