РУСКИ ГЕНЕРАЛ ГЕРАСИМОВ: Даћемо Сиријцима ракете да погоде спаваћу собу Ердогана!

RUSKI GENERAL GERASIMOV: Daćemo Sirijcima rakete da pogode spavaću sobu Erdogana!

9 septembra 2015

smo-003Borbeni ruski načelnik generalštaba, general Valeri Gerasimov naneo je udarac američkoj prevarantskoj politici na razorenom Bliskom istoku tako što je optužio Tursku – NATO članicu – da olakšava terorističke napade na Siriju, tradicionalnog saveznika Moskve.

„Još od 2011. gospodin Obama traži način da svrgne demokratski izabranog predsednika Sirije. Više od četiri godine izmišljaju priče kako bi izbledeli uticaj sirijske vlade, svih ovih godina Obama i njegov sledbenik – turski Erdogan – pokušavaju da destabilišu region što je dovelo do stotine hiljada ubijenih ili raseljenih nedužnih Sirijaca.“, prenose RIA novosti generala Gerasimova.

„Ovde u Moskvi smo proučavali koliko javne podrške ima Erdogan“, dodao je general Gerasimov, „i sada verujemo da je on samo jedan megalomanski despot koji sanja o tome da obnovi trulo Otomansko carstvo potčinjavanjem susednih zemalja, ali što se tiče Rusije, što Erdogan više podržava svoje Al Kaidine plaćenike, brži će biti njegov sunovrat.“

„Tokom istorije Rusi nikad nisu ostavljali na cedilu svoje saveznike i sudeći po naređenjima gospodina predsednika (Putina) najbolje ruske elitne snage će kročiti na tlo Sirije kako bi uništile teroriste, koje podržavaju Saudijska Arabija i Turska.“, izjavio je general Gerasimov, dodajući da će Moskva obezbediti Siriji precizne balističke rakete da gađa Erdoganovu spavaću sobu, kako bi se Turska i Sirija oslobodile Hitlera Bliskog istoka.

Za to vreme rusko ministarstvo spoljnih poslova izrazilo je iznenađenje zbog upozorenja Bele Kuće da Rusija eskalira četvorogodišnji građanski rat u Siriji. Ministar spoljnih poslova je izjavio da je politika Kremlja prema Siriji zapravo obezbeđivanje vojne pomoći sirijskoj vojsci kako bi se borili protiv terorista i da je to u skladu sa politikom na Bliskom istoku.

„Mi smo uvek davali opremu njima (Sirijcima) za borbu protiv Al Kaidinih terorista“, izjavila je Marija Zakarova, zvaničnica ministarstva spoljnih poslova. „Mi ih podržavamo, mi smo ih podržavali i mi ćemo nastaviti sa tim“.

General Gerasimov zaključio je: „Mi nikada nećemo napustiti naše saveznike i zajedno ćemo pobediti Obamu, ovog puta na sirijskoj zemlji.“

Uputnica

http://www.awdnews.com/top-news/russian-chief-general-we-shall-provide-syria-with-accurate-missiles-so-that-they-can-target-turkish-president-s-bedroom

(Srbin.info prevod Maja Orlić)

KOMENTARI8 komentara

 1. Kulak says:

  Valerij Gerasimov je rekao istinu.

 2. teletabis says:

  Ovaj mnogo ne priča, sad ga je baš rekao. Izgleda da se stvari moraju dovesti na mesto dok još može.

 3. miroslav says:

  Zasto se Rusija izlaze troskovima transporta?Neka gadja Erdogana iz Rusije?!.

 4. mija says:

  Nisam pratio šta se dešava na relaciji Rusija-Turska. Na osnovu onog sporazuma o turskom toku stekao sam utisak da je sve u redu. Sad vidim da je neko uspeo da preko noći obezvredi i poruši sve sporazume. Ili je Turska od početka tih pregovora bila neiskrena. Pomislio sam u jednom trenutku da se Turskoj kao najvernijem slugi Zapada ne može verovati, ali sam se ipak ponadao. Sve ovo ne može proći bez velikog rata. To izgleda svi znaju, samo mi k'o poslednji idioti primamo migrante i medju njima svoje buduće koljače u zemlju, medju svoje stanovništvo.

 5. marko says:

  Mija:cesto sam pomislijo na ovu tvoju zadnju recenicu,ma da mije zavo djece i ovog naroda sto su primorani na ovu patnju. kakvo je vrijeme doslo i sta se sve desava nisi doleko od istine.

 6. Miomir M. says:

  Proročanstvo i Tarabića i Nostradamusa se moraju ostvariti, jer samo GOSPOD BOG daje pravednicima prividjenja budućnosti !!!....Slava gospodu Bogu i njegovim pravednicima !!!...

 7. Sava says:

  Erdogan je ispao naivna budaletina, misleći da iza licemernog huškanja će stati SAD i NATO Alijansa, pa sad pokušava da izađe iz čor sokaka u koji je doveo svoju zemlju, lažnim izjavama da navodno nijesu znali da se radi o Ruskom avionu, a njihovi puleni su ko zveri izrešetali u prizemljenju katapultiranog Ruskog pilota pošto su ga očekivali na unapred dogovorenim kordinatama.

 8. MERI says:

  @Mija & marko Dok mi zamišljamo da smo humani i dobri i kako je to humani koridor kroz našu zemlju Srbiju, a ono posle može da ispadne da su humani prolasci poslužili i kao neki NOVI PACOVSKI KANALI za razne džihadiste...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *