РУСКИ ГЕНЕРАЛ: Ово су тајне управљања човечанством (ВИДЕО)

RUSKI GENERAL: Ovo su tajne upravljanja čovečanstvom (VIDEO)

4 septembra 2015

petrov_k.p._to_logo_kpe-620x330Koncepcija društvene bezbednosti – koncepcija razrađena od strane ruskih oficira, naučnika, profesora i drugih specijalista koja ima za cilj izlazak Rusije i celog sveta iz krize. Formirana je još 1991. godine, a predavanja su snimljena 2004. godine.

Konstantín Pávlovič Petróv (23. 8. 1945. Noginsk, Moskovska oblast — 21. 7. 2009, Moskva)

KOMENTARI4 komentara

 1. Milan says:

  Trebali ste malo da se obavestite sta o njemu misli ruski narod i institucije.On je bio jedan sarlatan u vreme prve tranzicije Borisa Jeljcina.

 2. Brus Li says:

  Ovo je snimljeno 2004.u vreme kad je Putin tek pokretao nove odnose u Rusiji a Jelcinova ostavština još bila u svojoj punoj negativnoj snazi na delu. Putin je čovek koji razume globalističku politiku mafijaške bankarske elite novog svetskog poretka,tj. neorobovlasništva i sile protivnice NSP se već vide koje su, vidi se njihov rast po broju država i ekonomske moći kao i finansijski i posrednički vojni rat između 2 bloka. Unipolarni svet NSP više ne postoji a rat sa finanskijskom mafijom zapada i zapadnom anticivilizacijom kojoj je cilj povratak na društveno-ekonomski poredak robovlasništva će potrajati.

 3. Petar says:

  Lepo je čovek u prvom delu rekao "pogledajte ljude oko sebe i procenite koju kategoriju psihe imaju" i naravno odmah u tome vidiš Milana (@prvi komentar) i njemu slične. Jeste ogroman broj je takvih ali sve što je čovek rekao ne možeš mu osporiti. Pravda je spora ali dostižna. Hvala prevodiocu pošto sam zaboravio ruski jezik i nisam mogao da pratim hvala svima koji su uticali da se ovaj sadržaj objavi u vašim elektronskim novinama.

 4. Paštrović says:

  Milane, de nam kaži kome si ti lično jebn'o mamicu za sve ono za što smatraš da ne valja? De nam kaži, leba ti!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *