РУСКИ ГЕНЕРАЛ: Шешељ је Србији исто што и Путин Русији

RUSKI GENERAL: Šešelj je Srbiji isto što i Putin Rusiji

13 januara 2015

Seselj 76879Ruski general Viktora Ivanovič Filatov poseto je Srpsku radikalnu stranku.

Na sastanku sa predsednikom radikala Vojislavom Šešeljem ruski general je iskazao svoju podršku u političkom delovanju, a u samom razgovoru general Filatov je Šešelju rekao da je on isto što je Putin u Rusiji.

(Pravda)

KOMENTARI5 komentara

 1. ZORAN says:

  Ovaj Filatov je penzionisani oficir i u Ruskoj vojsci ne predstavlja više ništa. Da li je to pokušaj Šešenja kada je 1999.obmanjiovao narod nekakvim ujedinjenjem sa Rusijom i da to ''samo što nije'' samo je bio uslov da se sruši Jeljcin.Bre, ljudi da li je ovaj čitav?Kako da u velikoj kući uklanjaš domaćina?Mali smo mi za to.Inače uklanjanje Jeljcina tada i dvođenje komunista sa Zjuganovom na čelu je trebalo da izazove haos u Rusiji i da se podeli na tri dela po planu Bžežinskog. da li smo mi ito tada nešto dobro spremali našoj braći Rusima?Na svu sreću nije uspelo i Jeljcin je celu Rusiju i vlast predao Putinu u prisustvu Patrijarha ruskog.

 2. Sančo Pansa says:

  Sjajno! Svaka čsst ruskom generalu na ukazanom poštovanju plemenitom. dr. Voji Šešelju i poređenju sa Putinom srpskom i ruskom Caru!

 3. nena says:

  hahaha,-pa jedino ako nije Srbija u Meksiku- pa ga podrzava ovaj Sanco Pansa i ostala ali babina druzina....Koji bre Seseljko,pa taj se prodao SNS-u i picoustom Vucicu. Pa nabubreni nosonja vise nemoze nikoga da zavarava ko je ,sta je, i za sta se bori ...IZDAJICA RODA SVOGA.

 4. oooooooooooooko says:

  seselj ide u crkvu ko i putin ali ko je video dacica da je zapalijo svecui kleca pred ikonom a u srbiji ga slusaju strasn,,,,,

 5. Sremac says:

  To jednostavno nije za poređenje, niti može da se poredi. Ko za ovih 26 godina nije video ko i kakav je Šešelj, tome ne vredi više pričati!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *