РУСКИ ГЕНЕРАЛ ТВРДИ: Европа се спрема за рат пуног размера са Русијом

RUSKI GENERAL TVRDI: Evropa se sprema za rat punog razmera sa Rusijom

14 decembra 2022

Evropa je u fazi pripreme za rat punog razmera sa Rusijom na teritoriji kontinenta. Deputat Državne dume, general-potpukovnik Andrej Gurulev, podelio je ovo mišljenje na svom Telegram kanalu.

U postu je napisao, da su zemlje NATO-a oruđe SAD. Poslanik je takođe izneo mišljenje da Vašington koristi ove države da promoviše sopstvene interese na njihov račun.„Nije daleko dan kada će ne samo Nemci, već i Italijani, Francuzi, Španci i Portugalci izjaviti spremnost za borbu“, rekao je parlamentarac. Takođe je napomenuo da Rusija mora biti spremna za to.

Gurulev je rekao i da ruska strana vidi sve potencijalne pretnje i da razvija svoju industriju u tom pravcu.

„Naše nove jedinice se već testiraju u borbama, određeni broj jedinica je otišao na odmor da povrati borbenu sposobnost. Ovo su dobri uslovi za stvaranje udarnih grupa koje će funkcionisati”, rekao je on.

Trenutno se u Ukrajini nastavlja specijalna operacija Oružanih snaga Rusije. Ruski predsednik Vladimir Putin je 24. februara najavio njen početak. Prema njegovim rečima, svrha vojne akcije je demilitarizacija susedne zemlje i denacifikacija njenih vlasti.

(webtribune.rs)

KOMENTARI4 komentara

 1. milorad5 says:

  ma gotova je ova priča,ako sa pošalju još avione sa pilotima i patriot rakete kao što najavljaju iz NATO pakta to je otvoreni rat sa rusijom.Već ovo vojske što su poslali kao "dobrovoljce" zamalo da izazove lansiranje u oktobru,sad će sigurno da dodje do nuk.udara u kompletu po celoj alijansi.Molimo BOGA da se nuklerni sukob otegne bar do proleća jer ako sad se desi,to će biti katastrofa i ZA nas ,katastrofa koja neće moći da se ublaži.Ako se otegne do toplijih dana biće manji problem u vezi toga i moćiće da se reaguje i ublaže MNOGE posledice te katastrofe kod nas.Nuklearni rat nam je ZAGARANTOVAN u toku sledećih god.dana najviše.mislm da je ovo blizu kraja sada i terba pažljivo gledati jer rusija će izvršiti punu mobilizaciju i evakuaciju pre toga,oni imaju potncijal za dislokaciju većine gradskog stanovništva i već Se radi na osiguranju RATNE PRIVREDE U NUKLEARNIM USLOVIMA U RUSIJI.VEROVATNO ĆE SE OVO OTEZATI JOŠ DO SLEDEĆE JESENI JER TAJ PLAN MOBILIZACIJE I DISLOKACIJE NIJE LAKO SPROVESTI,ALI KO ZNA. U PITANJU JE VELIKI BROJ LJUDI ALI SAM SIGURAN DA ĆE BAR TREĆINA SPOSOBNE POPULACIJE BITI IZVUČENA IZ GRADOVA POD VLADAVINOM RATNOG STANJA KOJE ĆE SE VEROVATNO UVESTI KAO ODGOVOR NA DALJE PRETNJE NATO PAKTA RUSIJI.SVE OVO MOŽE DA SE DESI U NAREDNA 3 MESECA,RUSIJA IDE U RAT SADA.

 2. Svevid says:

  Možda se spremaju, ali da li će imati petlju?

 3. Komitejac starije vrste says:

  Šta li će na to reći ono "drugo najjunačkije oko u glavi "iz bivše nam DZ Srb i CG ( već po naštimovanom joj nazivu usmerene na rasklopivost i razrokost ) Možebitno i komite(tlijski ) podmaršali i doglavari preduzmu štagod po RF porazno i efektno .? Sve na ovom svetu se zaslužaje ili stiče i plaća - samo se treba dobro penjati i postaviti na lestvicama života , povjesti ili sudbine .

 4. Gagi says:

  Nedavno sam takodje pisao da sam siguran da ce Nemci krenuti na Rusiju. Ne samo oni, veliki broj drzava ce takvu naredbu DOBITI od njihove katolicke centrale iz USA. Nemci su uvek u njihovoj EU kompaniji bili potrosna radna snaga koja ce prva osetiti i amortizovati najveci udar. Ove druge drzave se cuvaju i obicno dizu ustanke pred zavrsetak rata. Valjda se vidi gde je centrala koja odlucuje i po tome, ko najvise grmi i finansira ovaj sukob u Ukrajini. Nece biti lako ni nama Srbima, tek sada ce krenuti ostro i svim sredstvima, da najzad rese situaciju sa njihovim vekovnim remetilackim faktorom u "njihovoj imperiji".

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *