РУСКИ ГЕНЕРАЛ УПЛАШИО ЗАПАД: „Спремни смо да са војском уђемо у било коју земљу на свету!“

RUSKI GENERAL UPLAŠIO ZAPAD: „Spremni smo da sa vojskom uđemo u bilo koju zemlju na svetu!“

23 aprila 2023

SAD su se uzalud nadale, da je „specijalna operacija“ u Ukrajini iscrpela resurse Oružanih snaga Rusije, rekao je ruski general-potpukovnik Andrej Gurulev.

Prema njegovim rečima, zapadnim elitama je jasno stavljeno do znanja, da je Rusija i sada sposobna da organizuje operacije bilo gde u svetu. Na to ukazuju manevri velikih razmera Pacifičke flote.„Danas smo pokazali da smo spremni da radimo bilo gde u svetu. Amerikanci su mislili, da smo dali svu svoju snagu i resurse u „specijalnoj vojnoj operaciji“, ali se pokazalo da nije tako“, rekao je stručnjak.

Gurulev je siguran, da su i poseta ruskog predsednika Vladimira Putina ratnoj zoni, i pregovori sa kineskim ministrom odbrane Li Šangfuom, elementi strategije za odvraćanje Sjedinjenih Država „od bilo kakvih ishitrenih akata“.

(Webtribune.rs)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Dražen Jovan Petrović says:

    Genijalni sovjetski političar Josif Staljin gradove veličine Bahmuta oslobađao je od nacističke okupacije bitkama koje su trajale jedan dan. Josif Staljin je i bio trijumfalni pobjednik 2. svjetskog rata zato što je znao posao. Upravo iz tog razloga Specijalnu operaciju za denacifikaciju i depacifikaciju ukrajine treba temeljiti na doktrini i postulatima koje je postavio genijalni Josif Staljin.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *